Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Újabb mérkőzés vár a TSC-re, most a Metalac az ellenfél

2020.08.19
13:05
2020.08.19
16:12
Forrás
Pannon RTV
A szuperligás megmérettetés Zentán lesz pénteken 19 órától.

A Gornji Milanovac-i Metalac ellen játssza soron következő bajnoki mérkőzését a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak pénteken 19 órától Zentán látják vendégül a Szuperligába frissen feljutó ellenfelüket. Szabó Zoltán együttese a bajnokságban továbbra is veretlen, két győzelmet és két döntetlent tudnak felmutatni. A Metalac elleni mérkőzésen céljuk az újabb 3 pont begyűjtése, ehhez azonban maximális koncentrációra lesz szükség - véli a csapat edzője.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „A Metalac egy új szuperligás, aki a múlt fordulóban 1:1-et játszott otthon a Proleter ellen. Egy olyan csapat, amely szeret játszani, jó a támadójátékuk is. Nem sok gólt rúgtak, de veszélyesek a támadásban. Egy olyan csapat, hogy ha nem fogunk koncentrálni, akkor megint problémánk lesz. Ez megmutatkozott a Bácska elleni mérkőzésen, hogy ha nem vagyunk 100 százalékosan koncentráltak, akkor nem is tudunk nyerni.”

TSC
Topolya
Metalac
labdarúgás
foci
Szuperliga

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.