Ugrás a tartalomra

Újra kisújságként jelenik meg a Sportvilág!

2019.09.28
15:04
2024.03.19
08:35
Forrás
Pannon RTV
A Magyar Szó mellékletét októbertől hétfőnként vehetik kézbe az olvasók. Ennek alkalmából barátságos mérkőzést tartott Adorjánon a napilap.

Mások mellett a Magyar Szó, a Magyar Nemzeti Tanács és a helyi öregfiúk válogatottja játszott egymás ellen.

Sportnappal ünnepelte a Magyar Szó a Sportvilág mellékletként való újjászületését. A lap újságírói összeszokott csapatként álltak a pályára. „Természetesen egy kicsit már fociztunk előtte is, de komoly felkészülés nem volt emögött. De azért összeszokott társaság vagyunk” - mondta Fehér Miklós, a lap sportújságírója.

A sportnapon a Magyar Nemzeti Tanács csapata is pályára lépett. Baráth Gábor Gergely, a Magyar Nemzeti Tanács Oktatási Bizottságának elnöke úgy gondolja, fontos a Sportvilág újbóli megjelenése: „Mindegyik sportágról, legyen az hazai esemény vagy külföldi, beszámol a Magyar Szó. Ezzel a délvidéki magyar közösség is tudja követni az eseményeket.”

A Sportvilágot megújult formában a kor igényeinek megfelelően adják ki - mondta el Laták István. A sportrovat szerkesztője azt is hozzátette, szórakoztatóbb és lazább szövegekre számíthatnak az olvasók. „A külön mellékletben nem lesznek benne a napi, illetve a hétvégi események. Ezek továbbra is a napi újságban jelennek meg, három oldalon. A kisújságban állandó rovatok lesznek. Újdonságként fitnesz rovatot indítunk, megmarad a sakk rovat, de lesz bulvárrovatunk is“ - ismertette a kisújságot a sportrovat szerkesztője, Laták István.

Az új témákkal a fiatalabb korosztályt és a női olvasókat is meg szeretnék szólítani - hangsúlyozta Varjú Márta, a Magyar Szó főszerkesztője. „Hetvenöt éves a Magyar Szó az idén, ezért tartottuk fontosnak, hogy újraindítsuk a magazin jellegű Sportvilágot. Színes oldalakkal, különleges tartalommal kedveskedünk az olvasóknak. A Magyar Szó történetében mindig is nagyon nagy hangsúlyt fektettünk a sportra. Kezdettől fogva erős sportrovatunk volt.”

A mellékletet először október 7-én vehetik majd kézbe a Magyar Szó olvasói.

Magyar Szó Lapkiadó Kft.
Sportvilág
melléklet
Adorján
sportnap
MNT

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.