Ugrás a tartalomra

Újra legyőzte a PAOK-ot, s már továbbjutó helyen a Vidi

2018.11.08
23:31
2024.03.19
08:43
Forrás
MTI
A Vidi FC csütörtökön is legyőzte a görög PAOK csapatát a labdarúgó Európa Ligában: a magyar bajnok, ezúttal hazai pályán, a Groupama Arénában nyert a görög csapat ellen 1:0-ra.

Akárcsak két héttel ezelőtt, a Vidi FC csütörtökön is legyőzte a görög PAOK csapatát a labdarúgó Európa Ligában: a magyar bajnok - amely október 25-én 2:0-ra nyert idegenben - ezúttal hazai pályán, a Groupama Arénában nyert a görög csapat ellen 1:0-ra.

A találkozót a bolgár Georgi Milanov döntötte el az 50. percben, egy gyönyörű fejesgóllal.

A fehérvári együttes, amely sikerének köszönhetően már hatpontos, és a százszázalékos Chelsea mögé feljött a továbbjutást érő második helyre a csoportban, november 29-én a fehérorosz BATE Boriszov vendége lesz.

Az L jelű négyes másik csütörtöki meccsén az angolok 1-0-ra győztek Boriszovban.

PAOK
Vidi
labdarúgó

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.