Ugrás a tartalomra

Újra világbajnokok a szerb kosarazók

2018.06.12
18:55
2024.03.19
08:40
Forrás
Tanjug, RTS, Nemzeti Sport
Megvédte bajnoki címét a szerb férfi válogatott a 3 a 3 elleni kosárlabda világbajnokságon. Az egy palánkra vívott tíz percig vagy 21 pontig tartó sportszám szerepelni fog a 2020-as tokiói olimpián.

A Manilában megrendezett vb-n a Dušan Domović-Bulut, Marko Savić, Dejan Majstorović és Stefan Stojačić alkotta csapat a döntőben 16:13-ra verte Hollandiát. A 3 a 3 elleni kosárlabda világbajnokságot ötödik alkalommal szervezték meg, a szerb csapat ebből négyszer tudott diadalmaskodni. Az egy palánkra vívott tíz percig vagy 21 pontig tartó 3 a 3 elleni kosárlabda mérkőzés már szerepelni fog a 2020-as tokiói olimpián.

kosárlabda
villágbajnokság
szerb
holland

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.