Ugrás a tartalomra

Újra a Zvezda a bajnok

2022.05.22
20:44
2022.05.22
21:23
Forrás
Szerbiai RTV
Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.

 A Zvezda ezzel 33. bajnoki győzelmét ünnepelhette. Aleksandar Katai a 40. percben, az 54. percben Mirko Ivanić, míg a hosszabbításban Milan Borjan köszönt be. A Voždovacnak csak a szépítésre futotta. A piros-fehérek így nem adták meg a lehetőséget riválisuknak, a Partizannak, hogy beérjék őket. Utóbbiak egyébként hozták a kötelezőt, és legyőzték 2:0-ra a Radnički Niš együttesét. A két ősi ellenfélre még egy megmérettetés vár: május 26-án a Szerb Kupa döntőjében feszül egymásnak a két belgrádi együttes.

Crvena zvezda
labdarúgó
szuperliga
Voždovac

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.