Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Újraindul a kelebiai Graničar Labdarúgó Klub

2021.07.03
21:46
2021.07.04
17:29
Forrás
Pannon RTV
Szombaton hivatalosan is bejelentették a kelebiai Graničar Labdarúgó Klub működésének újraindulását.
Pannon RTV

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere elmondta, az 1974-ben alakult klub körülbelül tíz éve szünetelt a munkával, és most a kelebiaiak kezdeményezésére és kérésére Szabadka Város támogatta a klub újbóli beindítását, valamint a focipálya felújítását, és vagyonjogi helyzetének rendezését.

Az ünnepélyes megnyitót követően először a Graničar és a hajdújárási Vinogradar legkisebbjei mérkőztek meg, majd a kelebiai klub szenior és veterán csapata lépett pályára.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere: „Mostantól mintegy hatvan gyereknek lesz lehetősége arra, hogy fociedzésekre járjon Kelebián. Éppen úgy, mint a korábbi évtizedekben, amíg a klub meg nem szűnt. A megújult munka révén a különböző vallású és nemzetiségű kelebiai polgárokat most is a sport és a feledhetetlen barátkozások fogják közelebb hozni egymáshoz.”

Kelebia
foci
labdarúgás
Graničar Labdarúgó Klub
újraindulás
Stevan Bakić

Most

21:40

Hamilton a pole pozícióban

A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte az első Forma-1-es Szaúdi Nagydíj időmérő edzését, így ő rajtolhat majd az élről.
16:09

Madáretetés a megfelelő módon

Madáretetési akciót szerveztek Hajdújáráson gyermekek számára. A fiatalok természetes alapanyagokból készítettek madárkalácsokat, emellett pedig megismerkedhettek a Ludasi-tó élővilágával is.

Népszerű