Ugrás a tartalomra

Újraindul a szerbiai labdarúgó Szuperliga

2023.02.03
15:50
2023.11.26
17:32
Forrás
Pannon RTV
A TSC vasárnap Novi Pazarban vendégszerepel.

Ma este újraindulnak a szerbiai labdarúgó Szuperliga küzdelmei. A hosszúra nyúlt téli szüntet követően 18 órától csap össze Lazarevacon a helyi Kolubara és a Radnik. Holnap pedig a Spartacus is pályára lép, a szabadkaiak hazai pályán mérkőznek meg a Čukarički együttesével. A TSC vasárnap Novi Pazarban vendégszerepel. A topolyaiak jelenleg az előkelő harmadik helyet foglalják el a ligában, ennek ellenére a csapatot irányító Žarko Lazetić egy nagyon nehéz mérkőzésre készül.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: „A Crvena zvezda mellet ők az egyetlenek, akik zsinórban hét győzelmet arattak. Ez tiszteletet érdemel a részünkről, a Partizan mellett ők tudtak még minket legyőzni a bajnokság első felében. Ezen okokból kifolyólag ez egy nagyon nehéz meccs lesz, főleg hogy egy három hónapos szünet után következik. Valójában sokan azt sem tudjuk, hogy hogyan fogunk majd kinézni, hiszen az első forduló sok kétséget rejt. Nem kell szemet gyönyörködtető játékra készülni, de biztos vagyok benne, hogy izgalmas, harcias és feszült lesz.”

Szuperliga
Žarko Lazetić
TSC

Most

18:12, Frissítve: 18:17

Két nap alatt ezer kilométert repült egy mentett kis hattyú

Példa értékű összefogással és sikersztorival zárult a kis hattyú megmentése. A jeladóval ellátott kis hattyú a szabadon engedését követően egy hónapra, április 12-én útnak indult, a legfrissebb adatok alapján, jelenleg a Fekete-tengernél tartózkodik.
17:18, Frissítve: 19:33

Az éghajlatváltozás a méztermelésre is kihat

Az enyhe téli időjárás és az éghajlat változása a méhészeket is nehéz helyzetbe hozza. A méhészek elmondása szerint idén szokatlanul korán virágzásnak indult a repce és az akác, aminek hatására a méhek is idő előtt megkezdték munkájukat.
16:04

421 hete az élen

Novak Đoković a 421. hetet kezdte meg az ATP-lista élén. A világ legjobb teniszezőjének jelenleg 10.035 pontja van, ezzel pedig tovább növelte előnyét az olasz Jannik Sinnerrel szemben.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.