Ugrás a tartalomra

Újraindul a szerbiai labdarúgó Szuperliga

2023.02.03
15:50
2023.11.26
17:32
Forrás
Pannon RTV
A TSC vasárnap Novi Pazarban vendégszerepel.

Ma este újraindulnak a szerbiai labdarúgó Szuperliga küzdelmei. A hosszúra nyúlt téli szüntet követően 18 órától csap össze Lazarevacon a helyi Kolubara és a Radnik. Holnap pedig a Spartacus is pályára lép, a szabadkaiak hazai pályán mérkőznek meg a Čukarički együttesével. A TSC vasárnap Novi Pazarban vendégszerepel. A topolyaiak jelenleg az előkelő harmadik helyet foglalják el a ligában, ennek ellenére a csapatot irányító Žarko Lazetić egy nagyon nehéz mérkőzésre készül.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: „A Crvena zvezda mellet ők az egyetlenek, akik zsinórban hét győzelmet arattak. Ez tiszteletet érdemel a részünkről, a Partizan mellett ők tudtak még minket legyőzni a bajnokság első felében. Ezen okokból kifolyólag ez egy nagyon nehéz meccs lesz, főleg hogy egy három hónapos szünet után következik. Valójában sokan azt sem tudjuk, hogy hogyan fogunk majd kinézni, hiszen az első forduló sok kétséget rejt. Nem kell szemet gyönyörködtető játékra készülni, de biztos vagyok benne, hogy izgalmas, harcias és feszült lesz.”

Szuperliga
Žarko Lazetić
TSC

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.