Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Újraindul a szerbiai labdarúgó Szuperliga

2023.02.03
15:50
2023.02.03
16:12
Forrás
Pannon RTV
A TSC vasárnap Novi Pazarban vendégszerepel.

Ma este újraindulnak a szerbiai labdarúgó Szuperliga küzdelmei. A hosszúra nyúlt téli szüntet követően 18 órától csap össze Lazarevacon a helyi Kolubara és a Radnik. Holnap pedig a Spartacus is pályára lép, a szabadkaiak hazai pályán mérkőznek meg a Čukarički együttesével. A TSC vasárnap Novi Pazarban vendégszerepel. A topolyaiak jelenleg az előkelő harmadik helyet foglalják el a ligában, ennek ellenére a csapatot irányító Žarko Lazetić egy nagyon nehéz mérkőzésre készül.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: „A Crvena zvezda mellet ők az egyetlenek, akik zsinórban hét győzelmet arattak. Ez tiszteletet érdemel a részünkről, a Partizan mellett ők tudtak még minket legyőzni a bajnokság első felében. Ezen okokból kifolyólag ez egy nagyon nehéz meccs lesz, főleg hogy egy három hónapos szünet után következik. Valójában sokan azt sem tudjuk, hogy hogyan fogunk majd kinézni, hiszen az első forduló sok kétséget rejt. Nem kell szemet gyönyörködtető játékra készülni, de biztos vagyok benne, hogy izgalmas, harcias és feszült lesz.”

Szuperliga
TSC
Žarko Lazetić

Most

16:37, Frissítve: 16:46

A hírös debellácsi nagyvásár

A torontálvásárhelyi híres debellácsi nagyvásár az idén ünnepli 150 éves fennállását. Az első tavaszi vásár nagyon jól alakult, a helyiek és a szervezők szerint rég nem volt ilyen nagy az érdeklődés.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.