Ugrás a tartalomra

Újrakezdte az edzéseket a topolyai TSC labdarúgócsapata

2020.05.04
13:05
2020.05.04
15:52
Forrás
Pannon RTV
A koronavírus-járvány miatt elrendelt kényszerszünet után ma megkezdte az edzéseket a topolyai TSC labdarúgócsapata.

A vajdasági együttes játékosai eddig odahaza készültek, mostantól pedig a topolyai labdarúgó akadémián a biztonsági előírások szigorú betartása mellett rúgják a bőrt. Szabó Zoltán vezetőedző a héten állapotfelmérést végez. A szerbiai Szuperliga negyedik helyén álló együttes trénerét a múlt héten hírbe hozták a Budapest Honvéddal is. A szakember erre reagálva azt mondta, hogy igaz, hogy megkeresték, de neki élő szerződése van a topolyai csapattal és itt is folytatja a munkáját. Elmondta, a TSC edzésprogramja attól függ elsősorban, hogy folytatódnak-e a szerb élvonal küzdelmei.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Az én véleményem és a klub álláspontja is az, hogy nem kellene folytatni a bajnokságot, mert a következő bajnokságnak már július elején kellene, hogy kezdődjön. A játékosok teljesen kiestek a formából, nem tudjuk, hogy milyen állapotban tértek vissza. Szerintem a legokosabb dolog az lenne, hogy ha befejeznénk ezt a bajnokságot így, ahogy most áll a helyzet, és egy új felkészülésbe indulnánk. Akkor lenne elegendő idő felkészülni a következő szezonra.”

TSC
Szabó Zoltán
szerb Szuperliga
labdarúgás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.