Ugrás a tartalomra

Újvidék legjobbjai

2012.12.26
18:02
2017.10.03
09:34
Ma átadták Újvidéken a város legjobb sportolóinak, edzőinek, kapitányaiknak járó díjakat
Ma átadták Újvidéken a város legjobb sportolóinak, edzőinek, kapitányaiknak járó díjakat.Dejan Stanojević, a Vojvodina vízilabda csapat edzője érdemelti ki az év legjobb férfi trénerének címét a Városi Sport Egyesület döntése alapján. A csapat kategórijában az újvidéki sakk klub, valamint a Vojvodina atlétikai klub tagjait tisztelték meg a díjjal. A mozgássérültek kategóriájában Borislava Perić Janković asztaliteniszezőnő kapta az kitüntetést, aki a londoni olimpián ezüstérmet szerzett. Az év sportolójaként Iva Obradović evezőst és Mihail Dudaš atlétát nevezte ki a zsűri. Dudaš szerint nehéz évet zár, hiszen az olimpián egészségügyi gondok miatt érem nélkül maradt.httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n6hhitQf8t0Mihail Dudaš atléta: „Ahogy elmondtam, elég zavaros volt az év, több okból is, az Afrikában töltött felkészülési idő után, úgy gondoltam, hogy a legjobb formában vagyok, amit fenn is szerettem volna tartani az olimpiai játékokig, de ez sajnos nem sikerült.A díjkiosztás után, a sportolóknak sikeres évet kívántak a város illetékesei.

Most

16:12

Negyedik napja keresik az eltűnt kislányt

Speciális mentőcsapatok érkeztek a helyszínre, most ők vizsgálják át a területet. Az alagutakat, a földalatti csatornákat és az aknákat is átvizsgálják. Igor Jurić szerint furcsák a kislány eltűnésének körülményei.
15:47

28. Rákóczi Mozgótábor – Pályázati felhívás

Vegyél részt a kanadai Rákóczi Alapítvány 2024-es Diákok Határok Nélkül Programjában! Tölts egy élménydús kirándulást Magyarországon! Ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez és köss életre szóló barátságokat!
13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.