Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Újvidékre látogat a TSC

2023.02.18
17:41
2023.02.18
18:02
Forrás
Közlemény
Vasárnap pályára lép a TSC a szerb labdarúgó Szuperliga 22. fordulójában. A kék-fehérek Újvidéken a Mladost vendégeként mérkőznek meg.

Žarko Lazetić, a topolyai csapat edzője meccs előtti értékelőjében elmondta, szervezettnek kell lenniük vasárnap, minél kevesebb lehetőséget kell engedniük az ellenfélnek, ebben a legutóbbi meccsükön jók voltak, részletezte az edző. A TSC egyébként nehéz meccsre készül, mert a Mladost a legutóbbi fordulóban nem mást, mint a Partizant gyűrte le 4:0 arányban. A topolyaiak a harmadik, míg az újvidékiek az utolsó előtti helyről várják a holnapi párharcot. A meccs 15 órakor kezdődik.

Holnap egyébként a Partizan Szabadkára látogat a Spartacus otthonába. A belgrádiak a másodikak, míg a szabadkaiak a tizennegyedikek a tabellán. A mérkőzés 17 órakor kezdődik.

 

TSC
Szuperliga
labdarúgó
Újvidék
Mladost GAT

Most

15:20, Frissítve: 16:28

Később érik a feketicsi meggy

A szokásosnál hidegebb és csapadékosabb időjárás miatt a termés is károsodhat. A termelők szerint a gyümölcsöt az alacsony felvásárlási ár miatt nem érdemes eladni, ezért feldolgozva próbálják értékesíteni.
13:43, Frissítve: 17:23

Kétnyelvű zenés irodalmi est Pancsován

Petőfi 200 Zmaj 190 címmel tartottak kétnyelvű zenés irodalmi estet a pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben. Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az évfordulókat.

Népszerű