Ugrás a tartalomra

Ukrajna került az oroszok helyére a röplabda-világbajnokságon

2022.04.15
15:28
Forrás
Szerbiai RTV
Ukrajna átvette Oroszország helyét a csoportban a nyár végén kezdődő röplabda-világbajnokságon, mivel a nemzetközi röplabda szövetség diszkvalifikálta az oroszokat a vb-ről.

Emellett a világbajnokság rendezési jogát is elvették tőlük. A helyükre Ukrajna került az A csoportba, Szerbiával, Tunéziával és Puerto Ricóval együtt. Augusztus 26-tól szeptember 11-ig tartják a tornát Lengyelországban és Szlovéniában. Ukrajna egyébként 1998-ban vett részt utoljára világbajnokságon. Oroszország röplabda-együttese 2020-ban ezüstérmes lett a tokiói olimpián.

Ukrajna
Szlovénia
Lengyelország

Most

15:11

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.