Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Petr David Josek, Pool

Ukrajna is a legjobb nyolc között

2021.06.29
23:42
Forrás
MTI
Az ukrán válogatott hosszabbítás után 2-1-re legyőzte Glasgow-ban a svéd csapatot a labdarúgó Európa-bajnokság utolsó nyolcaddöntőjében.

A labdarúgó Európa-bajnokság utolsó nyolcaddöntőjében Svédország és Ukrajna között a rendes játékidő 1–1-es eredménye után a hosszabbításban sokáig gól nem, csak piros lap és sérülések sokasága született, végül a 121. percben Artem Dovbik döntött. Ukrajna játszik Angliával a nyolc között.

UEFA Euro 2020
Ukrajina
Svédország

Most

20:58

Újabb melegrekord dőlt meg

Ismét megdőlt a magyarországi napi melegrekord; Bács-Kiskun megyében csaknem 40 fokot is mértek - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.

Népszerű