Ugrás a tartalomra
illusztráció,pixabay.com/12019

Úszás: Aranyérmes a váltó, amelynek szabadkai az egyik tagja

2018.06.24
18:59
2018.06.24
20:43
Forrás
Subotica.info
Aranyérmet szerzett a spanyolországi mediterrán játékokon Barna Andrej, a szabadkai Spartacus úszója.

Aranyérmet szerzett a spanyolországi mediterrán játékokon Barna Andrej, a szabadkai Spartacus úszója. 4X100 méteres váltóban Barna Andrej csapattársaival, Velimir Stjepanovićtyel, Uroš Nikolićtyal és Ivan Lenđerrel szerezte meg a torna legfényesebb érmét. A rendezvényen, melyet Taragona városában tartanak, mintegy 4000 versenyző vesz részt 26 országból. Szerbiából, 27 versenyszámban 143 sportoló méretteti meg magát.

úszás
aranyérem
Barna Andrej

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Ötödször ismételték meg a szavazást

617-en adták le voksukat Veliki Trnovac település hatos számú szavazóhelyén a csütörtök esti előzetes eredmények szerint. Itt ötödször ismételték meg a szavazást.
18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.