Ugrás a tartalomra

Utolsó útjára kísérték Siniša Mihajlovićot Rómában

2022.12.19
15:23
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia, Olaszország és az egész labdarúgó világ búcsúzott a legendás labdarúgótól, aki edzőként is sikeres volt.

Mihajlović a Crvena zvezda játékosaként megnyerte a Bajnokok Ligája elődjének számító Bajnokok Európa Kupáját, majd később a klubvilágbajnokságot is.

Később Olaszországba igazolt, ahol több labdarúgó klubban is játszott egészen 2006-ig, majd edzőként folytatta pályafutását. Számos futball legenda érkezett Rómába Mihajlović temetésére.

Búcsút vettek tőle a Szerbiai Labdarúgó Szövetség és a Crvena zvezda képviselői is, valamint a Bologna labdarúgói, akiknek még néhány hónappal ezelőtt az edzője volt. Siniša Mihajlović súlyos, hosszan tartó betegség után 53 évesen hunyt el.

Siniša Mihajlović
temetés
Róma

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.