Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vajda Orsolya az MTK-ba igazolt

2021.07.13
18:04
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsai származású labdarúgó, 8 sikeres év után távozott a szabadkai Spartacusból, ahol ugyanennyi szerb bajnoki címet nyert.

Az MTK női labdarúgó csapatánál folytatja pályafutását Vajda Orsolya. A magyarkanizsai származású labdarúgó, 8 sikeres év után távozott a szabadkai Spartacusból, ahol ugyanennyi szerb bajnoki címet nyert, de a női Bajnokok Ligájában is maradandót alkotott. Vajda Orsolya egyébként a szerbiai válogatottnak is oszlopos tagja, így minden bizonnyal komoly erősítésnek számít majd az MTK csapatánál, amely a magyar élvonal küzdelmeit a második helyen zárta.

Vajda Orsolya

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.