Ugrás a tartalomra

A Vajdasági Birkózóakadémián fogadták Fábián Annát

2022.03.12
19:06
2022.03.12
19:42
Forrás
Pannon RTV
Családtagjai, barátai, edzőtársai és edzői köszöntötték a Vajdasági Birkózóakadémián Fábián Anna sportolót, aki pénteken ezüstérmet nyert az U23-as birkózó Európa-bajnokságon.

A magyarkanizsai Potisje tagja történelmi sikert ért el, hiszen szerb színekben versenyző női birkózó korábban még sosem szerzett érmet ebben a korosztályban. Az aranyérem egyébként az azeri Zhala Aliyeva nyakába került a 62 kilogrammos birkózók mezőnyében.

Fábián Anna, birkózó: „Tudtam, hogy nagyon fel lesz rám készülve, mert pontosan tudja, hogy mi az amiben én erős vagyok, és hát a vártnál sokkal jobban fel volt készülve. Sajnos nem sikerült végigvinni a saját technikám és ez volt az, ami miatt nem tudtam azt csinálni, amit szerettem volna és így 4:2-re veszítettem. Igazából már az első menet elején megcsinálta a pontjait és utána bezárkózott és akkor már hihetetlenül nehéz akciót csinálni.”

Fábián Anna

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.