Ugrás a tartalomra

Vajdasági derbi a másodosztályban: TSC – Proleter

2017.09.07
16:20
Az eddig veretlen topolyai TSC a bajnokság negyedik fordulójában a tabella második helyén szereplő újvidéki Proletert fogadja.

Vajdasági derbit rendeznek szombaton a szerbiai labdarúgó másodosztályban. Az eddig veretlen topolyai TSC a bajnokság negyedik fordulójában a tabella második helyén szereplő újvidéki Proletert fogadja.

Egy győzelem és két gól nélküli döntetlen. Három évtizednyi kihagyás után így rajtolt a topolyai TSC a szerbiai labdarúgó másodosztályban. A játékosok az újvidéki Proleter ellen a három pont megszerzését tűzték ki célul. Sinkovits Dávid, labdarúgó, TSC: „Szerintem mi vagyunk, akik jobban ki fogunk jönni. Meg is érdemelnénk az utóbbi meccsek alapján. Csak a támadáson kell javítanunk.”

A kiváló védekezőjátékot megálmodó Petar Kurćubić vezetőedző is a csatárok javuló helyzetkihasználásban bízik. Petar Kurćubić, vezetőedző, TSC: „Az elmúlt három mérkőzésen kilenc százszázalékos helyzetünk volt, az ellenfélnek pedig csak egy. Tehát csak befejező lövés, egy kis összpontosítás és a pontosság hiányzik ahhoz, hogy a mutatott játékunk az eredményen is még jobban meglátsszon.”

A TSC tizenkét új játékossal vágott neki az új szezonnak. A játék fordulóról fordulóra javuló képet mutat – véli a klub elnöke. Palágyi Szabolcs, elnök, TSC: „Most még mindig tapogatózunk. Meg kell ismernünk a többi csapatot. Én úgy látom, hogy jó úton haladunk az eredmény és a játék szempontjából is.”

A topolyai TSC szombat délután fél 5-kor látja vendégül az újvidéki Proletert.

derbi
foci
TSC

Most

07:32

Máris itt a nyár?

25 fokos meleg vár ránk ma. Szerbia egyes részein, például Nišben és Kragujevacon akár 27 fok is lehet. A meleg levegő Észak-Afrika felől érkezik a térségbe.
07:17, Frissítve: 07:41

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.