Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Vajdasági derbit rendeznek a Szerb Labdarúgó Első Ligában

2018-05-04
16:46
2018-05-04
17:29
Forrás
Pannon RTV
Vajdasági derbit rendeznek a Szerb Labdarúgó Első Liga hétvégi fordulójában. A topolyai TSC az Inđija csapatát fogadja. A mérkőzésre ezúttal is ingyenes a belépő.

Kiváló formában várja az Inđija elleni bajnokit a TSC labdarúgó csapata. A topolyai kék-fehérek az elmúlt négy fordulóban három győzelmet arattak. A vasárnapi hazai mérkőzésen is az újabb három pont begyűjtése lesz a cél, mondta a csapatot irányító Predrag Rogan.

Predrag Rogan, vezetőedző, TSC, Topolya: „Megmutattuk, hogy tavasszal jó focit játszunk. A fiúk mindent beleadnak és maximálisan teljesítenek. Számításaim szerint vasárnap is így lépünk pályára, és teljesíteni fogjuk a közönség elvárását. Ez pedig az újabb győzelem begyűjtése.”

Szabó Zoltán sportigazgató gólgazdag mérkőzésre számít. A mérkőzés tétje nem kevesebb, mint a negyedik hely megőrzése, ugyanis a vendég csapat mindössze két pontos hátránnyal követi a TSC együttesét.

Szabó Zoltán, sportigazgató, TSC, Topolya: „Az Inđija versenyben van velünk a negyedik helyért. Jól játszanak a tavasszal. Mi is jól játszunk, főképpen otthon. Egy jó mérkőzést várok. Érdekes lesz biztos, két nyitott ellenfél. Szeretném, hogy minél több gól legyen, de hogy mi nyerjünk, ami a legfontosabb.”

A TSC és az Inđija közötti labdarúgó mérkőzést vasárnap délután 5 órakor rendezik a topolyai városi stadionban.

Topolya
Szerb Labdarúgó Első Liga
TSC Topolya
Inđija

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.