Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Vajdasági derbit rendeznek a Szerb Labdarúgó Első Ligában

2018-05-04
16:46
2018-05-04
17:29
Forrás
Pannon RTV
Vajdasági derbit rendeznek a Szerb Labdarúgó Első Liga hétvégi fordulójában. A topolyai TSC az Inđija csapatát fogadja. A mérkőzésre ezúttal is ingyenes a belépő.

Kiváló formában várja az Inđija elleni bajnokit a TSC labdarúgó csapata. A topolyai kék-fehérek az elmúlt négy fordulóban három győzelmet arattak. A vasárnapi hazai mérkőzésen is az újabb három pont begyűjtése lesz a cél, mondta a csapatot irányító Predrag Rogan.

Predrag Rogan, vezetőedző, TSC, Topolya: „Megmutattuk, hogy tavasszal jó focit játszunk. A fiúk mindent beleadnak és maximálisan teljesítenek. Számításaim szerint vasárnap is így lépünk pályára, és teljesíteni fogjuk a közönség elvárását. Ez pedig az újabb győzelem begyűjtése.”

Szabó Zoltán sportigazgató gólgazdag mérkőzésre számít. A mérkőzés tétje nem kevesebb, mint a negyedik hely megőrzése, ugyanis a vendég csapat mindössze két pontos hátránnyal követi a TSC együttesét.

Szabó Zoltán, sportigazgató, TSC, Topolya: „Az Inđija versenyben van velünk a negyedik helyért. Jól játszanak a tavasszal. Mi is jól játszunk, főképpen otthon. Egy jó mérkőzést várok. Érdekes lesz biztos, két nyitott ellenfél. Szeretném, hogy minél több gól legyen, de hogy mi nyerjünk, ami a legfontosabb.”

A TSC és az Inđija közötti labdarúgó mérkőzést vasárnap délután 5 órakor rendezik a topolyai városi stadionban.

Topolya
Szerb Labdarúgó Első Liga
TSC Topolya
Inđija

Most

19:50

Az igazi 007-es ügynök

A titkos ügynök általában észrevétlenül, titokban végzi munkáját. Egyetlen világhírű ügynök tevékenységét ismeri szinte mindenki, ez pedig James Bond.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Helyszín

Holttestet találtak Óbecsén

Egy férfi holttestét találták meg ma reggel az óbecsei katolikus temető bejáratánál - írja a vajdasági közmédia.