Ugrás a tartalomra

Vajdasági derbit rendeznek a Szerb Labdarúgó Első Ligában

2018.05.04
16:46
2018.05.04
17:29
Forrás
Pannon RTV
Vajdasági derbit rendeznek a Szerb Labdarúgó Első Liga hétvégi fordulójában. A topolyai TSC az Inđija csapatát fogadja. A mérkőzésre ezúttal is ingyenes a belépő.

Kiváló formában várja az Inđija elleni bajnokit a TSC labdarúgó csapata. A topolyai kék-fehérek az elmúlt négy fordulóban három győzelmet arattak. A vasárnapi hazai mérkőzésen is az újabb három pont begyűjtése lesz a cél, mondta a csapatot irányító Predrag Rogan.

Predrag Rogan, vezetőedző, TSC, Topolya: „Megmutattuk, hogy tavasszal jó focit játszunk. A fiúk mindent beleadnak és maximálisan teljesítenek. Számításaim szerint vasárnap is így lépünk pályára, és teljesíteni fogjuk a közönség elvárását. Ez pedig az újabb győzelem begyűjtése.”

Szabó Zoltán sportigazgató gólgazdag mérkőzésre számít. A mérkőzés tétje nem kevesebb, mint a negyedik hely megőrzése, ugyanis a vendég csapat mindössze két pontos hátránnyal követi a TSC együttesét.

Szabó Zoltán, sportigazgató, TSC, Topolya: „Az Inđija versenyben van velünk a negyedik helyért. Jól játszanak a tavasszal. Mi is jól játszunk, főképpen otthon. Egy jó mérkőzést várok. Érdekes lesz biztos, két nyitott ellenfél. Szeretném, hogy minél több gól legyen, de hogy mi nyerjünk, ami a legfontosabb.”

A TSC és az Inđija közötti labdarúgó mérkőzést vasárnap délután 5 órakor rendezik a topolyai városi stadionban.

Topolya
Szerb Labdarúgó Első Liga
TSC Topolya
Inđija

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.