Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Vajdasági derbit rendeznek a Szerb Labdarúgó Első Ligában

2018-05-04
16:46
2018-05-04
17:29
Forrás
Pannon RTV
Vajdasági derbit rendeznek a Szerb Labdarúgó Első Liga hétvégi fordulójában. A topolyai TSC az Inđija csapatát fogadja. A mérkőzésre ezúttal is ingyenes a belépő.

Kiváló formában várja az Inđija elleni bajnokit a TSC labdarúgó csapata. A topolyai kék-fehérek az elmúlt négy fordulóban három győzelmet arattak. A vasárnapi hazai mérkőzésen is az újabb három pont begyűjtése lesz a cél, mondta a csapatot irányító Predrag Rogan.

Predrag Rogan, vezetőedző, TSC, Topolya: „Megmutattuk, hogy tavasszal jó focit játszunk. A fiúk mindent beleadnak és maximálisan teljesítenek. Számításaim szerint vasárnap is így lépünk pályára, és teljesíteni fogjuk a közönség elvárását. Ez pedig az újabb győzelem begyűjtése.”

Szabó Zoltán sportigazgató gólgazdag mérkőzésre számít. A mérkőzés tétje nem kevesebb, mint a negyedik hely megőrzése, ugyanis a vendég csapat mindössze két pontos hátránnyal követi a TSC együttesét.

Szabó Zoltán, sportigazgató, TSC, Topolya: „Az Inđija versenyben van velünk a negyedik helyért. Jól játszanak a tavasszal. Mi is jól játszunk, főképpen otthon. Egy jó mérkőzést várok. Érdekes lesz biztos, két nyitott ellenfél. Szeretném, hogy minél több gól legyen, de hogy mi nyerjünk, ami a legfontosabb.”

A TSC és az Inđija közötti labdarúgó mérkőzést vasárnap délután 5 órakor rendezik a topolyai városi stadionban.

Topolya
Szerb Labdarúgó Első Liga
TSC Topolya
Inđija

Most

09:57, Frissítve: 10:03

Akiknek szenvedélyük az utazás

Közel kilencszáz helyen járt a világon eddig az utazási világrekorder. Az amerikai származású Robert Bonifas pontosan 864 célállomáson fordult meg, ahol számtalan kalandos élménnyel gazdagodott.
09:48

Viharos, esős őszre készülhetünk

Nem lesz nyugodt és stabil az időjárás ősszel a Balkánon. Az AccuWeather előrejelzése szerint szeptembertől heves viharok, zivatarok lehetnek, hasonlóak, mint amilyenek nyáron is előfordultak.
08:04

Öngyilkos merénylet egy kabuli esküvőn

Hatvanhárom halálos áldozata és több mint száznyolcvan sebesültje van annak az öngyilkos merényletnek, melyet vasárnapra virradóra követtek el Kabulban egy esküvőn – közölték afgán hatósági források.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.