Ugrás a tartalomra

Vajdasági rangadó Zentán

2019.11.28
14:03
2020.02.29
09:51
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai Szuperliga 18. fordulójában a topolyai TSC és a szabadkai Spartacus labdarúgói csapnak össze holnap 18 órától Zentán.

A szabadkaiak revansot szeretnének venni az augusztusi vereségért a topolyai csapattal szemben. Ez azonban nem lesz könnyű, hiszen Szabó Zoltán csapata hazai pályán még veretlen a ligában. Vladimir Gaćinović, a Spartacus vezetőedzője szerint a holnapi mérkőzés első perceiben már láthatóvá válik, hogy ki lesz eredményes, kinek lesznek jobb megmozdulásai. A zentai összecsapás 18 órakor kezdődik a városi stadionban.

Vladimir Gaćinović, vezetőedző, Spartacus LK: „A játék számos szegmensében hasonlóan a topolyai csapathoz, mi is agresszív támadó játékot folytatunk. Nem vagyunk olyanok, akik sokáig maguknál tartják a labdát, szeretjük a gyors támadásokat, rámozdulásokat mi is és ők is. A játék több szegmensében vannak meghatározó részek, amelyek döntenek a meccs kimeneteléről, arról, hogy ki fog az adott momentumban bátrabban, agresszívebben reagálni, és ki akarja majd jobban a győzelmet.”

rangadó
TSC
Spartacus
csütörtök
Vladimir Gaćinović
vezetőedző
Szabó Zoltán
Zenta

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.