Ugrás a tartalomra

Válassz sportot!

2019.10.09
15:17
2024.03.19
08:35
Forrás
Pannon RTV
900 általános iskolás diák ismerkedhetett meg közelebbről a különféle mozgásformákkal a kilencedik Sportválasztó Napon Magyarkanizsán.

A Gyógyfürdő sportcsarnokában számos helyi sportegyesülettel ismerkedhettek meg azok a gyerekek, akik a község több településéről érkeztek.

Bemutatkozott mások mellett a helyi sakk-, az asztalitenisz-, a férfi és a női kézilabda-, a helyi fitnesz-, a két dzsúdó-, illetve a helyi férfi és a női labdarúgó klub, valamint a Potisje Birkózó Egyesület is.

Vuković Igor, titkár, Községi Sportszövetség, Magyarkanizsa: „Az utóbbi években megmutatkozott, hogy ez egy sikeres akció, mivel a klubok visszajelzése után 10-15 százalékkal több új gyerek jelent meg minden egyes sportegyesületnél. Ez nekünk, szervezőknek nagy dolog. Bízunk benne, hogy az idén is így lesz, főleg a kicsiknél, az alsósoknál, akik még nem választottak konkrét sportágat, hogy megtetszik nekik valami és már a jövő héttől akár el is kezdhetik.”

sportválasztó nap
sport
gyerekek
Magyarkanizsa

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.