Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Válassz sportot!

2019-10-09
15:17
2019-10-10
10:38
Forrás
Pannon RTV
900 általános iskolás diák ismerkedhetett meg közelebbről a különféle mozgásformákkal a kilencedik Sportválasztó Napon Magyarkanizsán.

A Gyógyfürdő sportcsarnokában számos helyi sportegyesülettel ismerkedhettek meg azok a gyerekek, akik a község több településéről érkeztek.

Bemutatkozott mások mellett a helyi sakk-, az asztalitenisz-, a férfi és a női kézilabda-, a helyi fitnesz-, a két dzsúdó-, illetve a helyi férfi és a női labdarúgó klub, valamint a Potisje Birkózó Egyesület is.

Vuković Igor, titkár, Községi Sportszövetség, Magyarkanizsa: „Az utóbbi években megmutatkozott, hogy ez egy sikeres akció, mivel a klubok visszajelzése után 10-15 százalékkal több új gyerek jelent meg minden egyes sportegyesületnél. Ez nekünk, szervezőknek nagy dolog. Bízunk benne, hogy az idén is így lesz, főleg a kicsiknél, az alsósoknál, akik még nem választottak konkrét sportágat, hogy megtetszik nekik valami és már a jövő héttől akár el is kezdhetik.”

sportválasztó nap
sport
gyerekek
Magyarkanizsa

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.