Ugrás a tartalomra
sajtótájékoztató
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Válogató nyílt napot tart a TSC

2018-06-05
15:22
2018-06-05
17:01
Forrás
Pannon RTV
Június 12-én 16 órától várnak a topolyai városi stadionba minden 2002-ben, 2003-ban, 2004-ben és 2005-ben született vajdasági fiatalt, aki labdarúgással szeretne foglalkozni.

A június 12-i nyílt nap lehetőséget ad minden vajdasági tehetségnek, hogy bizonyítsa rátermettségét. A legjobbak lehetőséget kapnak az akadémián való bentlakásos színvonalas futballképzésre. A leendő topolyai fociakadémia lakóit és utánpótláscsapatának játékosait többszörös felmérésen választják ki a TSC szakemberei. Piri Ottó, a TSC utánpótlás-nevelésének szakmai vezetője: „Rövid teszt lesz, utána pedig játék, mert a játékból tudjuk meglátni, hogy technikailag milyenek a képességei, gyorsasága, magassága, az is fontos a mai modern fociban, végül is a gyorsaság és a technika a legfontosabbak.”

sajtótájékoztató

Az akadémia építése jól halad, őszre a tanévkezdésre megnyitja kapuit. Negyvenöt fiatal focistadiákot tudnak majd bentlakásos, modern körülmények között edzeni. A diákok iskolai tanulmányaikat a helyi oktatási intézményekben folytathatják majd. Palágyi Szabolcs, elnök, TSC: „Ezeknek a fiataloknak, főleg ezzel a bentlakásos rendszerrel, sokkal több lehetőségük lesz az edzésekre, sokkal komolyabban tudnak edzeni, sokkal többet tudnak edzeni és ennek meg kell, hogy jöjjön az eredménye, mert ezt régóta láttuk, hogy sokkal több munkával, minőségesebb munkával többet is tudunk elérni. Emellett a célunk az is, hogy a fiatalokat neveljük.”

sajtótájékoztató

A jelentkezőknek a TSC honlapján, a www.fktsc.com weboldalon található űrlapot kell kitölteniük, majd elküldeni a megadott email-címre. Személyesen a 063/85-75-636-os mobilszámon, Piri Ottónál, a TSC utánpótlás-nevelésének szakmai vezetőjénél is jelentkezhetnek az érdeklődők.

Topolya
TSC
válogató
nyílt nap
labdarúgás

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.