Ugrás a tartalomra

Válogató nyílt napot tart a TSC

2018.06.05
15:22
2024.03.19
08:40
Forrás
Pannon RTV
Június 12-én 16 órától várnak a topolyai városi stadionba minden 2002-ben, 2003-ban, 2004-ben és 2005-ben született vajdasági fiatalt, aki labdarúgással szeretne foglalkozni.

A június 12-i nyílt nap lehetőséget ad minden vajdasági tehetségnek, hogy bizonyítsa rátermettségét. A legjobbak lehetőséget kapnak az akadémián való bentlakásos színvonalas futballképzésre. A leendő topolyai fociakadémia lakóit és utánpótláscsapatának játékosait többszörös felmérésen választják ki a TSC szakemberei. Piri Ottó, a TSC utánpótlás-nevelésének szakmai vezetője: „Rövid teszt lesz, utána pedig játék, mert a játékból tudjuk meglátni, hogy technikailag milyenek a képességei, gyorsasága, magassága, az is fontos a mai modern fociban, végül is a gyorsaság és a technika a legfontosabbak.”

Az akadémia építése jól halad, őszre a tanévkezdésre megnyitja kapuit. Negyvenöt fiatal focistadiákot tudnak majd bentlakásos, modern körülmények között edzeni. A diákok iskolai tanulmányaikat a helyi oktatási intézményekben folytathatják majd. Palágyi Szabolcs, elnök, TSC: „Ezeknek a fiataloknak, főleg ezzel a bentlakásos rendszerrel, sokkal több lehetőségük lesz az edzésekre, sokkal komolyabban tudnak edzeni, sokkal többet tudnak edzeni és ennek meg kell, hogy jöjjön az eredménye, mert ezt régóta láttuk, hogy sokkal több munkával, minőségesebb munkával többet is tudunk elérni. Emellett a célunk az is, hogy a fiatalokat neveljük.”

A jelentkezőknek a TSC honlapján, a www.fktsc.com weboldalon található űrlapot kell kitölteniük, majd elküldeni a megadott email-címre. Személyesen a 063/85-75-636-os mobilszámon, Piri Ottónál, a TSC utánpótlás-nevelésének szakmai vezetőjénél is jelentkezhetnek az érdeklődők.

Topolya
TSC
válogató
nyílt nap
labdarúgás

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.