Ugrás a tartalomra
sajtótájékoztató
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Válogató nyílt napot tart a TSC

2018-06-05
15:22
2018-06-05
17:01
Forrás
Pannon RTV
Június 12-én 16 órától várnak a topolyai városi stadionba minden 2002-ben, 2003-ban, 2004-ben és 2005-ben született vajdasági fiatalt, aki labdarúgással szeretne foglalkozni.

A június 12-i nyílt nap lehetőséget ad minden vajdasági tehetségnek, hogy bizonyítsa rátermettségét. A legjobbak lehetőséget kapnak az akadémián való bentlakásos színvonalas futballképzésre. A leendő topolyai fociakadémia lakóit és utánpótláscsapatának játékosait többszörös felmérésen választják ki a TSC szakemberei. Piri Ottó, a TSC utánpótlás-nevelésének szakmai vezetője: „Rövid teszt lesz, utána pedig játék, mert a játékból tudjuk meglátni, hogy technikailag milyenek a képességei, gyorsasága, magassága, az is fontos a mai modern fociban, végül is a gyorsaság és a technika a legfontosabbak.”

sajtótájékoztató

Az akadémia építése jól halad, őszre a tanévkezdésre megnyitja kapuit. Negyvenöt fiatal focistadiákot tudnak majd bentlakásos, modern körülmények között edzeni. A diákok iskolai tanulmányaikat a helyi oktatási intézményekben folytathatják majd. Palágyi Szabolcs, elnök, TSC: „Ezeknek a fiataloknak, főleg ezzel a bentlakásos rendszerrel, sokkal több lehetőségük lesz az edzésekre, sokkal komolyabban tudnak edzeni, sokkal többet tudnak edzeni és ennek meg kell, hogy jöjjön az eredménye, mert ezt régóta láttuk, hogy sokkal több munkával, minőségesebb munkával többet is tudunk elérni. Emellett a célunk az is, hogy a fiatalokat neveljük.”

sajtótájékoztató

A jelentkezőknek a TSC honlapján, a www.fktsc.com weboldalon található űrlapot kell kitölteniük, majd elküldeni a megadott email-címre. Személyesen a 063/85-75-636-os mobilszámon, Piri Ottónál, a TSC utánpótlás-nevelésének szakmai vezetőjénél is jelentkezhetnek az érdeklődők.

Topolya
TSC
válogató
nyílt nap
labdarúgás

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.