Ugrás a tartalomra
sajtótájékoztató
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Válogató nyílt napot tart a TSC

2018-06-05
15:22
2018-06-05
17:01
Forrás
Pannon RTV
Június 12-én 16 órától várnak a topolyai városi stadionba minden 2002-ben, 2003-ban, 2004-ben és 2005-ben született vajdasági fiatalt, aki labdarúgással szeretne foglalkozni.

A június 12-i nyílt nap lehetőséget ad minden vajdasági tehetségnek, hogy bizonyítsa rátermettségét. A legjobbak lehetőséget kapnak az akadémián való bentlakásos színvonalas futballképzésre. A leendő topolyai fociakadémia lakóit és utánpótláscsapatának játékosait többszörös felmérésen választják ki a TSC szakemberei. Piri Ottó, a TSC utánpótlás-nevelésének szakmai vezetője: „Rövid teszt lesz, utána pedig játék, mert a játékból tudjuk meglátni, hogy technikailag milyenek a képességei, gyorsasága, magassága, az is fontos a mai modern fociban, végül is a gyorsaság és a technika a legfontosabbak.”

sajtótájékoztató

Az akadémia építése jól halad, őszre a tanévkezdésre megnyitja kapuit. Negyvenöt fiatal focistadiákot tudnak majd bentlakásos, modern körülmények között edzeni. A diákok iskolai tanulmányaikat a helyi oktatási intézményekben folytathatják majd. Palágyi Szabolcs, elnök, TSC: „Ezeknek a fiataloknak, főleg ezzel a bentlakásos rendszerrel, sokkal több lehetőségük lesz az edzésekre, sokkal komolyabban tudnak edzeni, sokkal többet tudnak edzeni és ennek meg kell, hogy jöjjön az eredménye, mert ezt régóta láttuk, hogy sokkal több munkával, minőségesebb munkával többet is tudunk elérni. Emellett a célunk az is, hogy a fiatalokat neveljük.”

sajtótájékoztató

A jelentkezőknek a TSC honlapján, a www.fktsc.com weboldalon található űrlapot kell kitölteniük, majd elküldeni a megadott email-címre. Személyesen a 063/85-75-636-os mobilszámon, Piri Ottónál, a TSC utánpótlás-nevelésének szakmai vezetőjénél is jelentkezhetnek az érdeklődők.

Topolya
TSC
válogató
nyílt nap
labdarúgás

Most

11:35, Frissítve: 11:42

Kezdődik a csillagászati ősz

Szeptember 23-án délelőtt 9:50-kor érik ismét merőlegesen a Nap sugarai az Egyenlítőt. Ez az időpont az őszi napéjegyenlőség, ezzel pedig csillagászati értelemben is kezdetét veszi az ősz.
11:13, Frissítve: 11:20

New Yorkba utazik Aleksandar Vučić

A szerb államfő részt vesz az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlésének 74. ülésszakán. A központi téma a klímaváltozás lesz, de szóba kerül majd a koszovói kérdés rendezése is.
10:10, Frissítve: 10:18

Szükségünk lesz az esernyőre

A beboruló égboltból hétfőn több helyen várható eső, zápor. A nappali hőmérsékletek visszaesnek, az éjszakák ugyanakkor enyhülnek.
09:33

Ma van az autómentes nap

A világnapot 1998 óta minden évben szeptember 22-én tartják. A jeles nap célja, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatosabb közlekedésre.
09:30, Frissítve: 09:55

Törték a kukoricát Tordán

Jó időben, sok vendége volt a Kukoricafesztiválnak Tordán. Kézi kukoricatörésben 12 hazai, anyaországi és romániai csapat mérte össze ügyességét.

Népszerű