Ugrás a tartalomra
Tanjug/Gian Mattia D'Alberto/LaPreše via AP

Valter megőrizte az élen állónak járó rózsaszín trikót

2021.05.14
19:42
2021.05.14
19:48
Forrás
MTI
Az élmezőnyben ért be az olasz kerékpáros körverseny, a Giro d’Italia pénteki 7. szakaszán is Valter Attila magyar kerékpárversenyző, aki ezzel megvédte helyét az összetettben és tovább birtokolhatja a rózsaszín trikót.

A szakaszt az ausztrál Caleb Ewan nyerte, az olasz Davido Cimolai előtt. A verseny végjátéka nagy izgalmakat hozott, a versenyzők a cél előtt 7 kilométerrel kezdtek hajrázni, néhány körforgalom után szétszakadt a mezőny, de Valternak és csapattársainak sikerült az élen menők között maradniuk.

Összetettben a 22 esztendős Valter Attila előnye továbbra is 11 másodperc a belga Remco Evenepoel és 16 a Tour de France-győztes kolumbiai Egan Bernal előtt.

Valter Attila
kerékpárverseny

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.