Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rafael Marchante/Pool via AP

Van-e esélye az Atalantának a PSG ellen?

2020.08.12
13:51
Forrás
Pannon RTV
Ma este játsszák a labdarúgó Bajnokok Ligája első negyeddöntőjét.

Este 9-kor a francia bajnok Paris Saint-Germain és a Serie A harmadik helyezettje, az Atalanta csap össze. Valamilyen szinten ez Dávid és Góliát harca lesz, hiszen a PSG sztárja, a brazil Neymar egymaga több fizetést kap, mint az Atalanta teljes kerete. Neymar szezononként 39 millió eurót tehet zsebre, míg az olasz klub játékosai összesen 33 millió eurót keresnek egy idény alatt. A pályán azonban nem a pénz játszik, izgalmas összecsapásra készülhetünk.

Tanjug/David Ramos/Pool via AP
PSG
Atalanta
negyeddöntő
Bajnokok Ligája
labdarúgás
foci

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.