Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Zvonko Kucelin

Vannak, akik elítélik, mások védik Đokovićot

2020-06-27
14:57
2020-06-27
15:07
Forrás
Magyar Szó
Továbbra is téma a világsajtóban a Novak Đoković világelső szerb teniszező által szervezett Adria Tour tenisztorna, és annak járványügyi hatásai.

A rendezvényen több játékos és edző is megfertőződött a koronavírussal, maga a szerb teniszező is.

Đoković mellett kiállt edzője, Goran Ivanišević és édesapja, Srđan Đoković. Utóbbi azt mondta, a bolgár Grigor Dimitrov lehet a hibás, aki Los Angelesből utazott Szerbiába, majd onnan Horvátországba, és már az első napon is rosszul érezte magát.

Fucsovics Márton a Nemzeti Sportnak azt mondta, szerinte korai volt a világelsőtől az, hogy a higiéniai előírások figyelembevétele nélkül szervezett versenyt. Az ATP-touron szereplő teniszezők közül többen, így Murray, Simon és Kyrgios is élesen kritizálták Đokovićot. Dominic Thiem, aki maga is részt vett az Adria Touron, elnézést kért a szurkolóktól. Dijana Đoković, a szerb teniszező édesanyja túlzásnak gondolja a fia felé irányuló gyűlöletáradatot, szerinte a világelsőt jó szándék vezérelte.

Novak Đoković
Adria Tour
tenisz
koronavírus

Most

20:39, Frissítve: 23:00

Újvidéken is tüntetnek

Nem csak Belgrádban, hanem más szerbiai városokban is tüntetnek. Kruševacon, Kragujevacon és Újvidéken is utcára vonultak az emberek.
18:58, Frissítve: 21:43

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.
17:59, Frissítve: 21:43

Elhalasztják a Kanizsa Fesztet

A szervezők a járványügyi helyzetet figyelembe véve döntöttek a magyarkanizsai esemény elhalasztása mellett. Várhatóan ősszel tartják majd meg a rendezvényt.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.