Ugrás a tartalomra

Vannak, akik elítélik, mások védik Đokovićot

2020.06.27
14:57
2020.06.27
15:07
Forrás
Magyar Szó
Továbbra is téma a világsajtóban a Novak Đoković világelső szerb teniszező által szervezett Adria Tour tenisztorna, és annak járványügyi hatásai.

A rendezvényen több játékos és edző is megfertőződött a koronavírussal, maga a szerb teniszező is.

Đoković mellett kiállt edzője, Goran Ivanišević és édesapja, Srđan Đoković. Utóbbi azt mondta, a bolgár Grigor Dimitrov lehet a hibás, aki Los Angelesből utazott Szerbiába, majd onnan Horvátországba, és már az első napon is rosszul érezte magát.

Fucsovics Márton a Nemzeti Sportnak azt mondta, szerinte korai volt a világelsőtől az, hogy a higiéniai előírások figyelembevétele nélkül szervezett versenyt. Az ATP-touron szereplő teniszezők közül többen, így Murray, Simon és Kyrgios is élesen kritizálták Đokovićot. Dominic Thiem, aki maga is részt vett az Adria Touron, elnézést kért a szurkolóktól. Dijana Đoković, a szerb teniszező édesanyja túlzásnak gondolja a fia felé irányuló gyűlöletáradatot, szerinte a világelsőt jó szándék vezérelte.

Novak Đoković
Adria Tour
tenisz
koronavírus

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.