Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Várja az utánpótlást a hajdújárási Vinogradar labdarúgó klub

2020-06-02
18:09
Forrás
Pannon RTV
Focikedvelő fiúk és lányok jelentkezését várja júniustól a hajdújárási Vinogradar labdarúgó klub.

A fiúk 5 éves kortól 19 éves korig, míg a lányok 5-től 13 éves korig tudnak csatlakozni. Az érdeklődők a klub Facebook-oldalán, valamint személyesen Tesity Ervinnél jelentkezhetnek. Az utánpótlásedző arra is felhívta a figyelmet, hogy júliusban focitáborral is készülnek az ifjú tehetségeknek. Az edzések pedig az óvintézkedések betartása mellett visszatértek a régi kerékvágásba.

Tesity Ervin, utánpótlásedző, FK Vinogradar, Hajdújárás: „Három hete kezdtük el az edzéseket.  Bizonyos óvintézkedéseket kell tennünk, teszem rá kint öltözünk a lelátón, amikor a fiúk megérkeznek, akkor kezet fertőtlenítünk. Mielőtt haza mennek, ugyanezt megtesszük, lázat mérünk. Illetve természetesen ilyen apróságok, hogy mindenki a saját kulacsát használja. Illetve, hogy ha van valami hulladék, akkor azt egy közös helyre kell, hogy eltároljuk.”

labdarúgás
Vinogradar Labdarógóklub

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.