Ugrás a tartalomra
TSC

Vasárnap és hétfőn játsszák a Szuperliga 12. fordulóját

2020-10-24
20:19
2020-10-24
20:26
Forrás
Szerbiai RTV
Több izgalmas meccsre is számíthatnak a szurkolók a szerb labdarúgó Szuperligában.

 A Crvena zvezda két európa-ligás meccs között vasárnap a Javort fogadja, míg a belgrádi Partizan Nišbe utazik, a Radnički ellen lép pályára. A fordulóban lesz még Vojvodina-Zlatibor meccs is vasárnap, de hétfőn TSC-Čukarički és Spartacus-Mladost párcharcot is rendeznek Zentán, illetve Szabadkán. A bajnokságot a Crvena zvezda vezeti, őket követi a Partizan, majd a Vojvodina a harmadik. A TSC a 10. helyen, míg a szabadkai Spartacus a 6. helyen áll. 

szuperliga
labdarúgó
szerb
forduló
TSC
Spartacus
Crvena zvezda

Most

22:06, Frissítve: 23:17

Ferencváros-Barcelona 0-3

Az FC Barcelona 3-0-ra legyőzte a budapesti Puskás Arénában a Ferencvárost a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a G-csoportot.
21:51, Frissítve: 21:59

Felére csökken a bérleti díj Belgrádban

Decemberben és januárban a bérleti díj felét kell majd fizetniük azoknak a belgrádi vendéglátóipari egységeknek, amelyek a város tulajdonában lévő üzlethelyiségekben működtetik vállalkozásukat – jelentette ki a szerb főváros alpolgármestere.
20:44, Frissítve: 20:54

Online nyílt nap a Kosztolányiban

A bemutatkozást mindenki megtekintheti, aki csütörtökön, december 3-án csatlakozik a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium Facebook-oldalán meghirdetett eseményhez.
18:41

WHO: Otthon is viseljünk maszkot!

Otthon is javasolt a védőmaszk viselése a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, amikor az emberek vendégeket fogadnak, és nem tartható a szükséges távolság - figyelmeztet az Egészségügyi Világszervezet.
17:16, Frissítve: 21:20

A beutazókat is érinti a várható osztrák szigorítás

December hetedikétől több járványügyi szabályozás is módosul Ausztriában. Egyes esetekben oldanak a korlátozásokon, míg más esetekben szigorítás várható, amennyiben a kormány dönt róla. A szigorítás egyebek között a beutazókat is érinti.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.