Ugrás a tartalomra
TSC

Vasárnap és hétfőn játsszák a Szuperliga 12. fordulóját

2020-10-24
20:19
2020-10-24
20:26
Forrás
Szerbiai RTV
Több izgalmas meccsre is számíthatnak a szurkolók a szerb labdarúgó Szuperligában.

 A Crvena zvezda két európa-ligás meccs között vasárnap a Javort fogadja, míg a belgrádi Partizan Nišbe utazik, a Radnički ellen lép pályára. A fordulóban lesz még Vojvodina-Zlatibor meccs is vasárnap, de hétfőn TSC-Čukarički és Spartacus-Mladost párcharcot is rendeznek Zentán, illetve Szabadkán. A bajnokságot a Crvena zvezda vezeti, őket követi a Partizan, majd a Vojvodina a harmadik. A TSC a 10. helyen, míg a szabadkai Spartacus a 6. helyen áll. 

szuperliga
labdarúgó
szerb
forduló
TSC
Spartacus
Crvena zvezda

Most

12:20, Frissítve: 12:35

Orbán: Közösen kell eldönteni, hogy hogyan nyitunk

Szükséges a konzultáció folytatása, mert közösen kell eldönteni, hogy hogyan nyitunk, hány lépésben, hány fokozatban, a védettségi igazolványhoz milyen kedvezményeket kapcsoljunk - mondta a magyar miniszterelnök, aki a leendő támogatásokról is szólt.
12:08, Frissítve: 12:28

Ferenc pápával találkozott Azbej Tristan Moszulban

Azbej Tristan, a magyar Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítésért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára a meghívott vendégek közül elsőként találkozott Ferenc pápával a katolikus egyházfő moszuli látogatásán.

Népszerű

Újabb szigorítások hétvégére

Döntött a szerbiai válságtörzs, szigorítások várnak ránk a hétvégén a koronavírus gyors terjedése miatt. Szombat déltől hétfő reggel 6 óráig csaknem minden bezár az országban. Az új intézkedéseket a Szerb Kormány is jóváhagyta.