Ugrás a tartalomra

Vasárnap és hétfőn játsszák a Szuperliga 12. fordulóját

2020.10.24
20:19
2020.10.24
20:26
Forrás
Szerbiai RTV
Több izgalmas meccsre is számíthatnak a szurkolók a szerb labdarúgó Szuperligában.

 A Crvena zvezda két európa-ligás meccs között vasárnap a Javort fogadja, míg a belgrádi Partizan Nišbe utazik, a Radnički ellen lép pályára. A fordulóban lesz még Vojvodina-Zlatibor meccs is vasárnap, de hétfőn TSC-Čukarički és Spartacus-Mladost párcharcot is rendeznek Zentán, illetve Szabadkán. A bajnokságot a Crvena zvezda vezeti, őket követi a Partizan, majd a Vojvodina a harmadik. A TSC a 10. helyen, míg a szabadkai Spartacus a 6. helyen áll. 

szuperliga
labdarúgó
szerb
forduló
TSC
Spartacus
Crvena zvezda

Most

21:33, Frissítve: 07:18

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.