Ugrás a tartalomra

Vasárnap a Javor ellen lép pályára a TSC

2020.05.27
15:29
2020.05.27
15:40
Forrás
Pannon RTV
Hétvégén újraindulnak a labdarúgó Szuperliga küzdelmei Szerbiában. A TSC együttese vasárnap lép pályára Zentán az ivanjicai Javor ellen.

Stábunk ma a topolyai csapat edzésén járt, ahol a játékosok és Szabó Zoltán vezetőedző is azt mondták, hogy már nagyon várják a bajnokság folytatását. Céljuk, hogy megőrizzék az európai kupaselejtezőt érő negyedik helyet a táblázaton.

Keményen edzenek a topolyai labdarúgók a klub edzőközpontjában. A TSC játékosai a koronavírus miatti szünet nagy részét egyéni edzéssel töltötték. A közös tréning szigorú egészségügyi előírások mellett május negyedikén indult meg. Azóta két felkészülési mérkőzésen is túl vannak a játékosok. A szabadkai Spartacust 3:0-ra, a belgrádi OFK Žarkovo csapatát pedig 7:2-re verték.

A csantavéri származású Sinkovits Dávid szerint nagyon megviselte a játékosokat a többhetes kihagyás: „Számunkra nagyon nehéz volt, egy sportolónak két hónap szünet nagyon nehéz. Szerencsére kaptunk programot, amit meg kellett csinálnunk, de ez nem ugyanolyan, mint ahogy előtte volt. Ettől függetlenül azt hiszem, hogy jól fel vagyunk készülve, ahogy azt a két barátságos meccs is mutatja. Nem lesz könnyű a bajnokság folytatása, de ahogyan eddig is, nyerni akarunk minden meccset és remélem, hogy nyerni is fogunk.”

Szabó Zoltán vezetőedző bízik benne, hogy az edzőmeccseken mutatott támadójátékot vasárnap is sikerül majd megismételni a Javor együttesen ellen: „Remélem, hogy sok gól lesz, a Javor hálójában természetesen. Győzelemre fogunk törekedni, az a célunk, hogy megtartsuk a negyedik helyet, ami a kupa alakulásától függően, ahogy mi szeretnénk, európai kijutást jelent majd a klubnak. Nagyon optimista vagyok és alig várjuk már a vasárnapi mérkőzést.”

A TSC és a Javor összecsapása vasárnap délután fél 6-kor rajtol Zentán. A koronavírus-járvány miatt a mérkőzést üres lelátók előtt rendezik meg.

TSC
futball
foci
edzés
szuperliga
Szabó Zoltán
Sinkovits Dávid

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.