Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Végéhez közeleg az Inter Pingpong 3

2022.01.26
08:38
2022.01.26
17:01
Forrás
Pannon RTV
Az Interreg-Ipa projekt zárórendezvényét tartották tegnap este a zentai Asztalitenisz Klubban.

Az Inter Pingpong 3 projekt a szegedi Asztalitenisz Klubbal való közös program, amely 4 fázisból állt. Az első hónapok nehézkesen indultak a járvány miatt, online edzéseket tartottak, a járványügyi intézkedések enyhülésével azonban már zökkenőmentesen tudták követni a tervet. Az egész programot a kerekesszékes verseny zárja ma Újvidéken.

Az eszközvásárlási program is nagyon sikeres volt, hiszen a klub új asztalokkal és eszközökkel gazdagodott, ami lehetővé teszi a klub számára, hogy nagy versenyeket is tudjon szervezni - mesélte a zentai Asztalitenisz Klub elnöke, Herédi Krisztián.

„Amint a covid-helyzet megengedte, hogy újra, valamilyen szinten az eredeti forgatókönyv szerint dolgozzunk,úgy megtartottuk a különböző versenyeket, edzőtáborokat, amatőr sporttalálkozókat, családi sportnapokat, kerekesszékes versenyeket és találkozókat. Iskolákba jártunk promotálni az asztaliteniszt, és újra tudtuk azt a szakmai színvonalat biztosítani, amit a projekt elvárt.”

Inter Pingpong 3
Zenta
Zentai Asztalitenisz Klub
Herédi Krisztián

Most

15:48

Méhek nélkül nincs élet

Ökológiai Fesztivált tartottak a szabadkai Széchenyi István Általános Iskolában. A gyerekek a méhekről, a vadméhekről, táplálkozási szokásaikról és egyebekről hallhattak a méhek világnapján.
13:03, Frissítve: 13:24

Folytatódnak a harcok Ukrajnában

Eddig 1908-an adták meg magukat a körülzárt mariupoli Azovsztal acélműből – jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. Az Azovsztal üzem blokádja folytatódik – tette hozzá.

Népszerű