Ugrás a tartalomra
A győztesek
Pannon RTV

Véget ért a 46.szabadkai újévi kispályás labdarúgótorna

2019-01-13
00:31
2019-01-13
16:44
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Kuća Zdravlja győzelmével ért véget a 46. újévi kispályás labdarúgótorna a szabadkai sportcsarnokban.
Megtelt a lelátó

Megtelt a szabadkai Sportcsarnok nézőkkel a szombat esti Újévi Kispályás Labdarúgótorna fináléjára. Több korcsoportban osztottak érmeket. A bronzmérkőzést a Šeki Enterijer Real Impeks játszotta a Prologisszal, amelynek gárdáját Davor Štefanek birkózó is erősítette. Utóbbiak Konstantin Davidović góljával nyertek 1:0-ra.

Mérkőzés

A torna döntőjében Zenta község csapata a szabadkai Kuća Zdravlja együttesével nézett farkasszemet. Az első félidőben a zentaiak játszottak jobban, már 2:0-ra is vezettek. Kuntić Sebastian is betalált. „Nagyobb koncentráció kell 2:0-nál, mert ez nagyon veszélyes eredmény - ezt miden focista tudja. Bármelyik percben jöhet egy gól és így megtörik az egésznek a rendszere.”

Így is történt: a félidő vége előtt 5 másodperccel a Kuća Zdravlja játékosa Milan Živić szépített. A második félidőben összeomlott a Zenta védekezése, amit a szabadkai gárda kihasznált. Sárközi Krisztián, játékos, Zenta: „Nagyon jól éreztük magunkat. Nekünk az volt a célunk, hogy a csoportból továbbjussunk. Aztán jöttek sorba a győztes meccsek és bejutottunk a döntőbe.”

Teremfoci

A 28. percben, majd a 32. percben is Sorokin talált be a kapuba és ezzel megfordítva az állást és végül beállítva a végeredményt. Csanádi Dániel, kapus, Zenta: „Nem akarom elhinni, hogy ilyen gyorsan megfordították a mérkőzést. Minden a kezünkben volt. Talán az a gól, amit az első félidőben kaptunk, hogy öt másodperc volt a végéig és 2:1-re feljutottak, az sorsdöntő gól volt, ami meghozta nekik ezt az eredményt.”

A végeredmény tehát Kuća Zdravlja - Zenta 3:2, így a szabadkai csapat vihette magával a 400 ezer dináros fődíjat. A második helyezett zentaiak 100 ezer dinárral gazdagodtak.

labdarúgás
kispályás
Szabadka

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.