Ugrás a tartalomra

Véget ért a 46. szabadkai újévi kispályás labdarúgótorna

2019.01.13
00:31
2024.03.19
08:36
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Kuća Zdravlja győzelmével ért véget a 46. újévi kispályás labdarúgótorna a szabadkai sportcsarnokban.

Megtelt a szabadkai Sportcsarnok nézőkkel a szombat esti Újévi Kispályás Labdarúgótorna fináléjára. Több korcsoportban osztottak érmeket. A bronzmérkőzést a Šeki Enterijer Real Impeks játszotta a Prologisszal, amelynek gárdáját Davor Štefanek birkózó is erősítette. Utóbbiak Konstantin Davidović góljával nyertek 1:0-ra.

A torna döntőjében Zenta község csapata a szabadkai Kuća Zdravlja együttesével nézett farkasszemet. Az első félidőben a zentaiak játszottak jobban, már 2:0-ra is vezettek. Kuntić Sebastian is betalált. „Nagyobb koncentráció kell 2:0-nál, mert ez nagyon veszélyes eredmény - ezt miden focista tudja. Bármelyik percben jöhet egy gól és így megtörik az egésznek a rendszere.”

Így is történt: a félidő vége előtt 5 másodperccel a Kuća Zdravlja játékosa Milan Živić szépített. A második félidőben összeomlott a Zenta védekezése, amit a szabadkai gárda kihasznált. Sárközi Krisztián, játékos, Zenta: „Nagyon jól éreztük magunkat. Nekünk az volt a célunk, hogy a csoportból továbbjussunk. Aztán jöttek sorba a győztes meccsek és bejutottunk a döntőbe.”

A 28. percben, majd a 32. percben is Sorokin talált be a kapuba és ezzel megfordítva az állást és végül beállítva a végeredményt. Csanádi Dániel, kapus, Zenta: „Nem akarom elhinni, hogy ilyen gyorsan megfordították a mérkőzést. Minden a kezünkben volt. Talán az a gól, amit az első félidőben kaptunk, hogy öt másodperc volt a végéig és 2:1-re feljutottak, az sorsdöntő gól volt, ami meghozta nekik ezt az eredményt.”

A végeredmény tehát Kuća Zdravlja - Zenta 3:2, így a szabadkai csapat vihette magával a 400 ezer dináros fődíjat. A második helyezett zentaiak 100 ezer dinárral gazdagodtak.

labdarúgás
kispályás
Szabadka

Most

11:14, Frissítve: 11:21

Gyulán gyűlnek össze a világ tűzoltói májusban

24. Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrára négy napon át, május 09-e és 12-e között várják nem csak a szakmabelieket, hanem mindenkit, aki szeretne részt venni egy nagyszabású, attraktív és látványos programon.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.