Ugrás a tartalomra

Véget ért az ifjúsági tenisztorna Szabadkán

2020.09.20
16:35
Forrás
Pannon RTV
Vasárnap tartották a nemzetközi ifjúsági tenisztorna döntőjét a szabadkai sétaerdei kiserdőben.

A Spartacus Tenisz Klub idén negyedik alkalommal szervezte meg a versenyt. A járványhelyzet miatt most mintegy 20 országból érkeztek játékosok.

Demeter Tibor, versenyigazgató, Spartacus TK, Szabadka: „A mezőny kicsit gyengébb, mint ahogy kellett volna, hogy legyen a helyzet miatt. Nem jött annyi külföldi játékos, mint mondjuk tavaly, de vannak elég jó játékosok, szépen játszanak, ami a legfontosabb a döntőben a fiúknál, a párost megnyerték a szabadkai játékosok, Bašić Palković és Mandović, tehát van egy győztesünk, egy csapatgyőztesünk, hogy úgy mondjam, páros győztes. A fiúknál a döntőben meg játszik a Spartak játékosa, Lazar Miličević, aki két héttel ezelőtt megnyerte az országost Zlatiboron, múlt héten megnyerte Pancsován az egyes kategóriás ITF versenyt. Itt is bejutott a döntőbe, hisszük, hogy ezt is megnyeri. Ami a játékot illeti, évről évre fejlődik a tenisz, erősebben játszanak, erősebben ütik a labdát, hiszem azt, hogy aki bírta nézni, mert ugye néző nélkül ment a verseny, hogy meg van elégedve.”

teniszbajnokság
tenisztorna
Demeter Tibor

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.