Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Véget ért a nemzetközi kupaszereplés a szerbiai labdarúgócsapatok számára

2022.03.18
13:49
2022.03.18
14:25
Forrás
Pannon RTV
A Crvena zvezda és a Partizan is befelyezte szereplését a nemzetközi kupasorozatokban.
Tanjug/AP/Darko Vojinovic

A Crvena zvezda ugyan 2:1-re legyőzte a Rangers együttesét Belgrádban, de a skóciai odavágón elszenvedett 3:0-ás vereséget nem tudta ledolgozni, így búcsúzott a legjobb 16 között az Európa Ligában.

Tanjug/AP/Darko Vojinovic

A belgrádi Partizan is kiesett a Konferencia Ligában, miután a holland Feyenoordtól a visszavágón is kikapott. Összességében viszont a szerb klubok kiválóan teljesítettek a nemzetközi porondon, így a következő idény bajnoka valószínűleg egyenes ágon bejut majd a BL csoportkörébe, míg a szerb élvonal második helyezettje a selejtezőkben indulhat.

Crvena zvezda
Partizan

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.