Ugrás a tartalomra

Véget ért a TSC focitábora

2021.07.16
18:02
2021.07.16
19:37
Forrás
Pannon RTV
Véget ért az ötnapos, gyermekek számára szervezett labdarúgó tábor Topolyán. A résztvevők különböző játékos feladatokat, illetve változatos technikai, taktikai és ügyességi gyakorlatokat sajátíthattak el az akadémia pályáin.

Kapura rúgással búcsúztak a focitábor résztvevői a TSC Labdarúgó Akadémia pályáján, ugyanis véget ért a második TSC-tábor. A gyerekek öt napon keresztül izgalmas élményekkel gazdagodtak.

Szatmári Ákos, aki 3-4 éve futballozik, elmondta, a táborban cseleket tanultak, valamint elsajátították a pontos és erős passzolást.

Tóth Bence a biciklicselt tanulta meg újdonságként. Bátori Dániel is új cseleket tanult, valamint védőként is játszott, felnőttként pedig kapus szeretne lenni egy ismert labdarúgócsapatban.

„Nagyon jól éreztem magam és sok mindent megtanulhattam ez az öt nap alatt, az edzők sem annyira rosszak és nagyon sok mindent tanultam.”

Számos ígéretes tehetség rúgta a bőrt a topolyai labdarúgó akadémia pályáin. Sokan közülük már itt is tanulnak, és lesznek, akik itt folytatják majd edzéseiket - emelte ki Drašković Boris, a TSC alközpontjainak koordinátora.

„160 gyermekünk volt a táborban, hat korosztályban, tehát a hat korosztályt még felosztottuk, mindegyiket két-két csoportra, 12 kisebb csoportunk volt, ahol a kollégák délelőtt és délután különböző technikai feladatok készítettek a gyerekeknek. Leginkább az átadáson és az átvételeken volt a hangsúly, mert kis korosztályokról van szó, de ugyanúgy a lövési technikákat is el tudták sajátítani, ami nagyon fontos, mindkét lábbal.”

A tábor zárásaként a kis focisták oklevelet és érmet is átvehettek.

focitábor
Topolya
TSC
labdarúgás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.