Ugrás a tartalomra
A verbászi Bolygó Hollandi
Pannon RTV

Verbászi diadal a kispályás labdarúgó bajnokságban

2018-01-11
13:55
2018-01-11
17:51
Forrás
Pannon RTV
Tegnap este zárult a december óta tartó kispályás labdarúgó bajnokság a zentai Sportcsarnokban. 24 csapat 5 hétvégén keresztül küzdött meg a legjobbnak járó 200 ezer dinárért.

Az első helyért a verbászi Bolygó Hollandi és a mokrini Tataratira csapat játszott, ahol 4-0-s győzelemmel a verbászi együttes emelkedett felül mokrini ellenfelén. Így ők vihették haza a 200 ezer dináros pénzdíjat, a míg a második helyezett a 80 ezer dináros jutalmat vehette át. Zoran Subotić, csatár, Letećih Holanđana, Verbász: „Erősek voltak a csapatok, eléggé megszenvedtünk a negyed- és az elődöntőben. Nem mondom azt, hogy ez a döntő könnyű volt, de az eredmény minden szónál többet mond.”

A verbászi Bolygó Hollandi és a mokrini Tataratira

A szervezők elégedetten tekintenek erre a közel 5 hétre, annak ellenére, hogy komoly munka állt a háttérben. Miodrag Mandić, szervező: „Sokat tanulhattunk ebből az évből, így a következő évben, mert lesz turné, akkor én vagy más ugyan úgy benne leszünk. Remélem, hogy még jobb lesz, még hatékonyabb, és hogy minden csapat, illetve Zenta város polgárai is elégedettek lesznek.”

A turnét Kovács Gyula emlékének szentelték, aki tavaly hunyt el. Gyufi bácsi a helyi sport szerelmese volt. Aktív pályafutása után is jelen maradt a sportéletben, minden meccsen büszkén lobogtatta a kék-sárga zászlót.

kispályás
foci
labdarúgás
torna

Most

22:29, Frissítve: 07:09

Zomborban vendégszerepelt az Ötösfogat

A bezdáni, nemesmiliticsi, bácsgyulafalvi, csonoplyai és zombori amatőr egyesületek színjátszói, szavalói, énekesei és táncosai minden évben elkészítik saját műsorukat.
21:53, Frissítve: 22:01

Halálos tüntetés a Gázai-övezetben

Négy palesztint agyonlőttek, közel százat pedig megsebesítettek az izraeli katonák a Gázai övezet határánál sorozatban negyedik erőszakos tüntetéseken - írják a Jediót Ahronót újság honlapján.

Népszerű

Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.

Miklós Edit elájult a célban

Közvetlenül célba érkezése után hanyatt esett, beütötte a fejét és elájult Miklós Edit az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számában az ausztriai Bad Kleinkirchheimben.