Ugrás a tartalomra
Pixabay/Pavellllllll

Verekedés alakult ki a Napredak-Spartacus mérkőzés végén

2022.04.14
19:17
2022.04.14
19:43
Forrás
Szerbiai RTV
Általános szóváltás és verekedés alakult ki a szerb serdülő liga Kruševacon rendezett mérkőzése után, a szabadkai Spartacus és a hazai Napredak labdarúgói között. A hazaiak nyolc focistája könnyebben megsérült, tudta meg a szerb közmédia.

A szabadkai játékosok és a Napredak labdarúgói között történt incidenst a Spartacus edzője és a játékvezető beszélgetése előzte meg. A szabadkai csapat vezetője elégedetlen volt amiatt, hogy a Spartacus veszített, és a meccs végén a játékvezetőhöz lépett, majd ironikusan megdicsérte a bíráskodást, amiért ezt követően piros lapot kapott. Ez volt a verekedés oka.

A Spartacus néhány fiatal játékosát könnyebb sérülésekkel a helyi orvosi rendelőben látták el. A rendőrség vizsgálja az esetet.

Spartacus
Napredak
labdarúgás

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.