Ugrás a tartalomra

Verekedés alakult ki a Napredak-Spartacus mérkőzés végén

2022.04.14
19:17
2022.04.14
19:43
Forrás
Szerbiai RTV
Általános szóváltás és verekedés alakult ki a szerb serdülő liga Kruševacon rendezett mérkőzése után, a szabadkai Spartacus és a hazai Napredak labdarúgói között. A hazaiak nyolc focistája könnyebben megsérült, tudta meg a szerb közmédia.

A szabadkai játékosok és a Napredak labdarúgói között történt incidenst a Spartacus edzője és a játékvezető beszélgetése előzte meg. A szabadkai csapat vezetője elégedetlen volt amiatt, hogy a Spartacus veszített, és a meccs végén a játékvezetőhöz lépett, majd ironikusan megdicsérte a bíráskodást, amiért ezt követően piros lapot kapott. Ez volt a verekedés oka.

A Spartacus néhány fiatal játékosát könnyebb sérülésekkel a helyi orvosi rendelőben látták el. A rendőrség vizsgálja az esetet.

Spartacus
Napredak
labdarúgás

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.