Ugrás a tartalomra

Vereséget szenvedett a magyar női kosárlabda válogatott

2019.07.06
17:12
2024.03.19
08:47
Forrás
MTI
A magyar válogatott 72:56-ra kikapott Belgiumtól a szerb-lett rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság alsóházi rájátszásában Belgrádban, így nem jutott ki az olimpiai selejtezőtornára.

A 2001 után ismét negyeddöntőbe jutott magyar válogatott megnyerte első két meccsét, majd harmadik csoportmeccsén, a negyeddöntőben és az alsóházi rájátszásban is alulmaradt. Így összességében két győzelemmel és három vereséggel a 7-8. helyen zárta a 37. Eb-t, és mivel nem került az első hatba, nem vehet részt jövő februárban az olimpiai kvalifikációs selejtezőn.

magyar válogatott
kosárlabda

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.