Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vereséget szenvedett a TSC

2020-10-31
17:18
2020-10-31
19:47
Forrás
livescore.com
2:0-ás vereséget szenvedett a TSC Belgrádban a szerb labdarúgó Szuperliga 13. fordulójában az FK Voždovac vendégeként.

A belgrádi csapat az első gólját büntetőből szerezte a 41. percben, Jovan Nišić révén. Ezt követően pedig a hajárban, a 85. percben Dragan Stoisavljević talált a kapuba. A topolyaiak így változatlanul 18 ponttal állnak a tabellán. A következő fordulóban, november hetedikén a TSC a lučani Mladostot látja vendégül Zentán. 

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Kihasználták a helyzeteiket, a két gól mellett volt még egy pár helyzetük, mint ahogy nekünk is. Sajnos úgy látszik, hogy a végjátékban nem voltunk teljesen összpontosítva. Ezért nem rúgtunk gólt. Amikor pedig nem rúgsz gólt, nem nyerhetsz mérkőzést sem.”

TSC
labdarúgás
labdarúgó
Szerbia
Voždovac
szuperliga

Most

12:08, Frissítve: 12:21

Ferenc pápával találkozott Azbej Tristan Moszulban

Azbej Tristan, a magyar Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítésért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára a meghívott vendégek közül elsőként találkozott Ferenc pápával a katolikus egyházfő moszuli látogatásán.

Népszerű

Újabb szigorítások hétvégére

Döntött a szerbiai válságtörzs, szigorítások várnak ránk a hétvégén a koronavírus gyors terjedése miatt. Szombat déltől hétfő reggel 6 óráig csaknem minden bezár az országban. Az új intézkedéseket a Szerb Kormány is jóváhagyta.