Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Vereséggel kezdett a Spartacus a felújított pályán

2018-12-05
19:49
2018-12-12
08:33
Forrás
Pannon RTV
3:1-es győzelmet aratott a belgrádi Crvena Zvezda a szabadkai Spartacus vendégeként a szerb labdarúgó Szuperliga 19. fordulójában. A bajnoki mérkőzést a felújított Városi Stadionban játszották le.

Azt is mondhatnák, hogy a papírforma érvényesült a Spartacus és a Crvena Zvezda mérkőzésén. A hazai csapat a meccs első 25 percében remekül helyt állt, a vendégeknek nem sikerült komolyabb helyzetet kialakítaniuk. Később ez változott és a Spartacus csak a szerencsének köszönheti, hogy nem került hátrányba. Az első játékrész végéhez közeledve egyre inkább fölénybe került a belgrádi együttes, aminek a 36. percben meg is lett az eredménye. Az első félidőben még egy gól született méghozzá büntetőből. A fordulás után is a vendégek akarata érvényesült. A hazaiaknak nem sikerült komolyabb helyzet kialakítaniuk, sőt a piros-fehérek a 69. percben megszerezték a harmadik találatukat. A mérkőzés képe nem változott a későbbiekben, továbbra is fölényben játszott a belgrádi alakulat. A Spartacus a hosszabbításban szerezte meg szépítő találatát, így a végeredmény 1:3 lett a Crvena Zvezdának. Predrag Rogan, a szabadkaiak vezetőedzője szerint a mérkőzés esélyese gyűjtötte be a három pontot.

Predrag Rogan, edző, Sartacus LK, Szabadka: „Tudatában voltunk annak, hogy kikkel játszunk és milyen játékmódra kell válaszolnunk a Crvena Zvezda ellen. Egyébként ebben a pillanatban a Crvena Zvezda a szerb labdarúgás színvonala felett áll. Olyan focit mutatnak be, ami inkább az európai labdarúgáshoz közelít és nem a szerb focihoz és ezért gratulálnom kell Milojević úrnak és az ő szakma stábjának.”

Vladan Milojević a Crvena Zvezda vezetőedzője elégedett volt a mérkőzés alakulásával, majd külön kiemelte, az új gyepszőnyeg kiváló minőségét: „Ki kell emelni a hangulatot, hihetetlen pálya. Tényleg élveztem, minden elismerésem a Spartacusnak és Szabadkának, csak gratulálni tudok.”

A tabellát továbbra is a Crvena Zvezda vezeti 53 ponttal, míg a Spartacus 16 ponttal a 12. a szerb labdarúgó Szuperligában.

Spartacus
Crvena zvezda
Szabadka

Most

09:00

Tűz ütött ki a londoni állatkertben

Tűz ütött ki a londoni állatkertben - írja több külföldi hírügynökség. Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb állatkertjéből evakuálták az embereket, az állatokat biztonságos helyre szállították.
07:40

Megállt a havazás

Több mint 30 órányi havazás után az éjszaka folyamán Szerbia nagyobb részén megállt a hóesés.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.