Ugrás a tartalomra

Veretlenül lett bajnok a Temerin Asztalitenisz Klub

2020.06.21
15:14
2020.06.21
15:19
Forrás
Pannon RTV
Vereség nélkül lett bajnok a Temerin Asztalitenisz Klub csapata az Első ligában és kiharcolta a feljutást a Szuperligába.

Tegnap este bemutatómérkőzést tartottak Temerinben, ezt követően átadták az érmeket és a serleget a bajnokcsapat tagjainak.

Vesztett mérkőzés nélkül szerezte meg a bajnoki címet a Temerin Asztalitenisz Klub férfi csapata az Első Ligában. A dél-bácskai együttes már korábban bebiztosította az első helyet, a sereghajtó Vojvodina ellen az utolsó fordulóban a veretlenség megőrzése volt a cél. Mivel a vendégek soraiból nem jelent meg három játékos, így a találkozót a temerinieknek ítélték oda. A házigazda ennek ellenére sem hagyta cserben közönségét. Bemutatómérkőzést szerveztek, amelynek keretében a csapat két új tagja, Luka Bakić és Boris Brnović mutatkozott be a közönségnek, valamint Pető Zsolt olimpikon, aki jelenleg a magyar bajnokságban szereplő Pécs játékosa.

Pető Imre, csapatvezető, Temerin Asztalitenisz Klub: „18:0-át elérni bármilyen ligában, ez egy kitűnő eredmény. Ez azt jelenti, hogy nagyon jó csapatunk volt, nem pedig a liga volt gyenge. Úgy gondolom, hogy mind a három játékosunk, jobban mondva mind a négy játékosunk kitűnően teljesített. Én kiemelném külön Pető Zoltán teljesítményét, aki fantasztikusan játszotta végig az egész szezont, de elmondhatom azt is, hogy tőle ez várható volt.”

A bemutatómérkőzést követően Milan Stanić, a Vajdasági Asztalitenisz Szövetség elnöke átadta az érmeket és a serlegeket a bajnoknak, név szerint Pető Imre csapatvezetőnek, Vlada Borčićnak és Nagyidai Zoltánnak, valamint az idényt mindössze egy vereséggel záró Pető Zoltánnak.

Pető Zoltán, játékos, Temerin Asztalitenisz Klub: „Volt egy vagy két mérkőzés, ahol azt mondom, hogy nagyon szoros volt és közel álltunk a vereséghez, de a többi mérkőzés java részét simán nyertük 4:1-re, 4:0-ra. Azt hiszem egyszer volt talán 4:2. Nagyon büszke vagyok az egész csapatra, nekünk az év előtt az volt a cél, hogy visszajussunk a Szuperligába, arra nem számítottunk semmiféleképp, hogy mind a 18 mérkőzést meg fogjuk nyerni.”

A Temerin a következő idényben visszatér a Szuperligába, de Vlada Borčić nélkül, aki a Vojvodinába igazolt, viszont az említett Bakićtyal, aki montenegrói válogatott és Brnovićtyal erősítve.

Temerin
asztalitenisz

Most

07:32

Máris itt a nyár?

25 fokos meleg vár ránk ma. Szerbia egyes részein, például Nišben és Kragujevacon akár 27 fok is lehet. A meleg levegő Észak-Afrika felől érkezik a térségbe.
07:17, Frissítve: 07:41

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.