Ugrás a tartalomra
MTI/Bodnár Boglárka

A Veszprém nyerte a Barcelona elleni kézilabda rangadót

2019-02-10
19:49
Forrás
MTI
A Telekom Veszprém 29:26-ra legyőzte a spanyol Barcelona csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában, szombaton.

Nagy küzdelem és óriási iram jellemezte már az első perceket is, majd az első félidő kétharmadánál a veszprémiek magukhoz ragadták a vezetést. Három perccel a szünet előtt még három góllal vezettek a házigazdák, de a hajrát elrontották, így a második felvonás döntetlenről indult.

Petar Nenadić irányításával remekül kezdte a második harminc percet a Veszprém. A meccs háromnegyedénél egyenlített a Barcelona, ám a házigazdák ismét meg tudtak lépni három találattal. A hajrában már nem tudta csökkenteni a különbséget a vendégcsapat, így a Veszprém továbbra is versenyben van az A csoport második helyéért.

kézilabda
Telekom Veszprém
Barcelona
Bajnokok Ligája

Most

17:48

(M)elegünk lesz!

A következő napokra citromsárga riasztást adott ki Szerbia egész területére a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.
17:13, Frissítve: 17:34

Sör + foci - végzetes is lehet...

Horvátországban, egy Knin melletti településen 15 símaszkot viselő férfi rátámadt egy kávézóban a Crvena zvezda-Young Boys labdarúgó BL selejtezőt néző vendégekre.
15:55, Frissítve: 16:07

3, 2, 1, 0! Interetno!!!

Kezdődik az Interetno Fesztivál Szabadkán. A mai 0. napon a Ravnica Tamburazenekar, valamint Novák Péter és az Etnofon koncertezik este fél nyolctól.

Népszerű