Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vezetést szerzett, de végül kikapott a Partizantól a TSC

2022.04.27
17:50
2022.04.30
12:28
Forrás
Pannon RTV
Kikapott a Partizantól a TSC labdarúgócsapata a Szuperliga mai játéknapján.

A topolyaiak számára minden jól indult, hiszen Vukić góljával a 31. percben megszerezték a vezetést. A belgrádi fekete-fehérek azonban még az első játékrészben megfordították az állást Natcho és Gomes találataival.

A térfélcserét követően a Partizan végleg eldöntötte a 3 pont sorsát, további két gólt lőve 4:1-re behúzták a meccset, és a tabella élére ugrottak.

A rájátszásból még 4 forduló maradt hátra, a TSC pedig továbbra is kiharcolhatja az európai kupaselejtezőben való indulás jogát.

Partizan
foci
labdarúgás
TSC

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.