Ugrás a tartalomra

A világelső a kaukázusi oroszlán ellen

2021.02.18
09:04
2021.02.18
09:17
Forrás
Szerbiai RTV
Aszlan Karacev ellen játszik ma Novak Đoković az ausztrál nyílt teniszbajnokság elődöntőjében.

Az orosz teniszező számára ez eddigi pályafutása legnagyobb meccse. Karacev az ATP lista 114. helyén áll. Amennyiben bejut a Grand Slam döntőjébe, ő lehet az a teniszező, aki úgy küzdhet a trófeáért, mint a világranglista legalacsonyabb helyezésű játékosa. Az orosz versenyző egy éve még az ATP-lista 261. helyén szerepelt. Novak Đoković számára ez lesz a 39. Grand Slam-elődöntő. Ebben a szakaszban még soha nem állították meg Melbourne-ben. A szerb játékos pályafutása 18. Grand Slam-győzelmére hajt. A Đoković-Karacev elődöntő valamikor 9:30 után kezdődhet.

Novak Đoković
tenisz
Australian Open
ausztrál
teniszbajnokság

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.