Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Világos Adriana Európa második legjobb fiatal sportolója lett

2021.11.26
08:01
Forrás
Magyar Szó
Világos Adrianát Európa második legjobb fiatal sportolójává választották a szlovákiai Somorján az Európai Olimpiai Bizottság által megszervezett ünnepségén, amelyen Európa legjobb fiatal sportolóiról döntöttek.

Adriana hatalmas sikert ért el, hiszen olyan sportolók között szerepelt, mint Sky Brown brit gördeszkás, a spanyol Adriana Cerezo Iglesias taekwondós, illetve az orosz Viktoria Listunova. A szavazás az Európai Olimpiai Bizottság szemináriuma alatt zajlott és az összes európai nemzeti olimpiai bizottság képviselői részt vettek rajta. 

Világos Adriana
sportoló

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.