Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Világos Adriana Európa második legjobb fiatal sportolója lett

2021.11.26
08:01
Forrás
Magyar Szó
Világos Adrianát Európa második legjobb fiatal sportolójává választották a szlovákiai Somorján az Európai Olimpiai Bizottság által megszervezett ünnepségén, amelyen Európa legjobb fiatal sportolóiról döntöttek.

Adriana hatalmas sikert ért el, hiszen olyan sportolók között szerepelt, mint Sky Brown brit gördeszkás, a spanyol Adriana Cerezo Iglesias taekwondós, illetve az orosz Viktoria Listunova. A szavazás az Európai Olimpiai Bizottság szemináriuma alatt zajlott és az összes európai nemzeti olimpiai bizottság képviselői részt vettek rajta. 

Világos Adriana
sportoló

Most

16:40, Frissítve: 17:51

Újvidéken is tüntetnek a gazdák

Folytatják a tárgyalást a kormánnyal - ezt mondták a gazdák képviselői Újvidéken, miután nem fogadták el az újabb javaslatokat az aszálykárok enyhítésére. Az útzárlatok folytatásáról pedig órára órára döntenek.
16:17, Frissítve: 16:37

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.
15:44, Frissítve: 18:55

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Augusztus 13-án, szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.

Népszerű