Ugrás a tartalomra

Világos Adriana két díjat is bezsebelt a Szerbiai Atlétikai Szövetség évértékelőjén

2023.02.02
16:09
2023.02.03
08:00
Forrás
VajdaságMA
Tavaly a koronavírus-világjárvány miatt elmaradt az évértékelő, emiatt két teljes szezont összegzett Belgrádban a Szerbiai Atlétikai Szövetség.

A kishegyesi Világos Adriana gerelyhajító a 2021-es és a 2022-es évben nyújtott teljesítményéért is díjat érdemelt. 2021-ben még a fiatalabb juniorok kategóriájában, 2022-ben pedig már az idősebb juniorok között tüntették ki.

Veselin Jevrosimović, a Szerbiai Atlétikai Szövetség elnöke kiemelte, hogy az országnak még soha nem volt ilyen fantasztikus utánpótlása, mint amilyen most van. Világos Adriana 2021-ben megnyerte az U20-as világbajnokságot, 2022-ben megvédte címét, a felnőtt Európa-bajnokságon pedig a dobogó második fokára állhatott fel. A díjátadón a felnőtteknél Armin Sinančević és Ivana Vuleta Španović duplázott.

Szerbiai Atléta Szövetség
Világos Adriana

Most

15:09, Frissítve: 16:18

Rendkívüli ellenőrzések az illegális halászat miatt

Egyre inkább növekszik a hal iránti kereslet a pravoszláv húsvét közeledtével. Ezzel párhuzamosan viszont az illegális halászati tevékenységek is felerősödnek, ezért a Vajdaság Erdői Közvállalat rendkívüli ellenőrzést hajt végre a vizeken.
14:59

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

A találkozón a magyar-georgiai politikai együttműködés elmélyítésének lehetőségeit, valamint Georgia EU-integrációs folyamatának állását tekintették át, figyelembe véve a Magyarország uniós elnöksége nyújtotta előrelépési lehetőségeket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.