Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Világos Adriana a világ legjobbjai között, a Gyémánt Ligában is bizonyított

2022.09.02
21:39
2022.09.02
21:46
Forrás
Magyar Szó
Az elmúlt hónapokban elért sikerei nyomán meghívást kapott a legrangosabb atlétikasorozat, a Gyémánt Liga egyik fordulójára Világos Adriana.

A kishegyesi gerelyhajító péntek este Brüsszelben lépett a stadionba, ahol a valaha volt legkeményebb ellenfelei között kellett helytállnia. Erősebb mezőnyt aligha tudtak volna összeállítani a szervezők, hiszen a kilenc sportoló között ott volt az idei világbajnokság és az Európa-bajnokság minden érmese, valamint a Gyémánt Liga idei pontversenyének első öt helyezettje is. Világos Adriana minden várakozást felülmúló eredményt ért el ebben a rendkívül erős mezőnyben, harmadik helyen végzett.

Világos Adriana

Most

19:17, Frissítve: 19:27

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.
17:50, Frissítve: 18:23

Egy délután Arannyal

Megtartották az Egy délután Arannyal elnevezésű képzőművészeti és irodalmi versenyt az oromhegyesi Arany János Általános Iskolában. Közel 50 felsős diák, három kategóriában mutatta be Arany János munkásságát, illetve Arany és Petőfi barátságát.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.