Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Alastair Grant

Villarreal–Manchester United döntőt rendeznek az Európa-ligában

2021.05.07
13:27
2021.05.07
13:35
Forrás
Pannon RTV
Nem lesz angol házidöntő a Európa-ligában. Az Arsenalnak egy gólt sem sikerült szereznie az El elődöntőjének visszavágóján, így a Villarreal lesz a Manchester United ellenfele a fináléban.

Az Arsenalnak 1:2-es idegenbeli hátrányát kellett volna ledolgoznia az Emirates Stadionban, de az angolok elég ötlettelenül játszottak és a remekül kitámadó spanyolok ellen alig sikerül helyzeteket kialakítaniuk. A mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget, így a Villarreal jutott a döntőbe.

Tanjug/AP/Alessandra Tarantino

A másik ágon már az első mérkőzésen szinte eldőlt a továbbjutás sorsa, mivel a Manchester United 6:2-re nyert otthon az AS Roma ellen. Az olaszországi visszavágó azonban gólgazdag mérkőzést hozott. A találkozót a hazai csapat nyerte 3:2-re, de az angolok 8:5-ös összesített eredménnyel jutottak a döntőbe.

Európa-liga
labdarúgás

Most

13:27

Az Aidával indult a Szerb Nemzeti Színház 161. évada

Mintegy négyszázan dolgoztak az Aida című operaelőadáson: operaénekesek, kóristák, zenészek, balett-táncosok, statiszták. A tegnapi újvidéki bemutatót szabadtéren tartották, a Péterváradi várban. Ezzel megkezdődött a Szerb Nemzeti Színház 161. évada.

Népszerű

Börtönbe vonul Lagzi Lajcsi

Lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.