Ugrás a tartalomra

Villarreal–Manchester United döntőt rendeznek az Európa-ligában

2021.05.07
13:27
2021.05.07
13:35
Forrás
Pannon RTV
Nem lesz angol házidöntő a Európa-ligában. Az Arsenalnak egy gólt sem sikerült szereznie az El elődöntőjének visszavágóján, így a Villarreal lesz a Manchester United ellenfele a fináléban.

Az Arsenalnak 1:2-es idegenbeli hátrányát kellett volna ledolgoznia az Emirates Stadionban, de az angolok elég ötlettelenül játszottak és a remekül kitámadó spanyolok ellen alig sikerül helyzeteket kialakítaniuk. A mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget, így a Villarreal jutott a döntőbe.

A másik ágon már az első mérkőzésen szinte eldőlt a továbbjutás sorsa, mivel a Manchester United 6:2-re nyert otthon az AS Roma ellen. Az olaszországi visszavágó azonban gólgazdag mérkőzést hozott. A találkozót a hazai csapat nyerte 3:2-re, de az angolok 8:5-ös összesített eredménnyel jutottak a döntőbe.

Európa-liga
labdarúgás

Most

10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.