Ugrás a tartalomra
Crvena zvezda - CSKA beharangozó
Szerbiai RTV

Visszatér a nemzetközi klubfutballba a Crvena Zvezda

2018-02-13
12:05
2018-02-14
18:54
Forrás
Szerbiai RTV
A Crvena Zvezda a CSZKA Moszkva együttesét fogadja ma 18 órától hazai pályán az Európa Liga kieséses szakaszának első mérkőzésén.

Az Európa Liga további összecsapásait csütörtökön rendezik meg. Vladan Milojević, a szerb csapat edzője sajtótájékoztatón elmondta, továbbjutást vár együttesétől, de mivel oda-visszavágós párharcról van szó, a mai mérkőzés csupán csak az első félidőnek számít.

Az összecsapást a Szerbiai RTV élőben közvetíti.

futball
Crvena zvezda
CSKA

Most

15:45

Ranieri visszatér a Premier League-be

Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.
15:36

Putyin Szerbiába látogat

Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.