Ugrás a tartalomra

Vízilabda Eb: Sima győzelemmel ötödik a magyar női válogatott

2022.09.09
19:38
Forrás
MTI
Az izraeli csapatot győzték le.

A magyar női vízilabda-válogatott 18:7-re legyőzte pénteken az izraeli csapatot a Splitben zajló Európa-bajnokságon, így ötödik helyen végzett. Bíró Attila szövetségi kapitány olimpiai bronz- és világbajnoki ezüstérmes együttese egy pillanatig nem hagyott kétséget afelől, hogy más színvonalat képvisel, mint a riválisa, így végig vezetve, az előnyét fokozatosan növelve diadalmaskodott. A mezőny legjobbja Gurisatti Gréta volt öt találattal, amivel nagy valószínűséggel bebiztosította gólkirályi címét.

A magyarok érezhetően most nagyobb figyelmet fordítottak a védekezésre, mint két napja a franciák ellen, ennek meg is lett az eredménye, jószerivel dolga sem volt a kapusnak, aki az első negyedben egyetlen gólt kapott megúszásból.

vízilabda
magyar női válogatott

Most

15:11, Frissítve: 17:12

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.