Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Voždovac ellen is a győzelem a cél

2019.11.07
14:35
2019.11.27
12:18
Forrás
Pannon RTV
A belgrádi Voždovac együttesét fogadja vasárnap a Szuperliga következő fordulójában a TSC.

A topolyai labdarúgókra nehéz mérkőzés vár, hiszen ellenfelük revansot szeretne venni a bajnokság kezdetén elszenvedett vereségért. Faragó Szilárd kapusedző elmondta, hogy tisztában vannak ellenfelük képességeivel, de ők mindenképpen a 3 pont begyűjtéséért lépnek pályára vasárnap délután Zentán.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Technikailag nagyon képzett játékosaik vannak. Sok információnk van róluk, de biztos nagyon nehéz mérkőzés lesz. Mint minden meccsen, itt is a 3 pont megszerezése a cél. Megpróbáljuk a saját játékstílusunkat rájuk erőltetni. Vasárnap fél 3-kor meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.”

Topolya
Szuperliga
labdarúgó Szuperliga
labdarúgás
TSC

Most

17:32, Frissítve: 17:40

Virágzik a tavaszi hérics

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület immár negyedik alkalommal szervezett sétát, amelynek úti célja a Krivaja patak lipári völgye volt, ahol Közép-Bácskában még megtalálható ez a ritka, veszélyeztetett növényfaj.
14:57, Frissítve: 19:00

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 17:09

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.