Ugrás a tartalomra

Vučić dobogós sportolókat fogadott

2018.05.04
11:41
2024.03.19
08:39
Forrás
Tanjug
A cselgáncs- és a bírkózó Európa-bajnokságon sikeres szerbiai sportolókat fogadta pénteken Aleksandar Vučić államfő és Vanja Udovičić ifjúsági és sportminiszter.

Nemanja Majdov második, Milica Nikolić harmadik lett a tel-avivi cselgáncs Európa-bajnokságon, a zentai Nemes Viktor és Mihail Kadžaja pedig a kaszpijszki birkózó Európa-bajnokságon kapott ezüstérmet. Aleksandar Vučić köszönetet mondott a sportolóknak, egyúttal az elvárásait is megfogalmazta. A 2020-as tokiói olimpián jó szereplést vár a szerbiai versenyzőktől, több mint 12 éremmel. Az állam mindent megtesz, hogy segítsen a felkészülésükben - tette hozzá az elnök.

Aleksandar Vučić
sportoló
cselgáncs
birkózó

Most

15:09, Frissítve: 16:18

Rendkívüli ellenőrzések az illegális halászat miatt

Egyre inkább növekszik a hal iránti kereslet a pravoszláv húsvét közeledtével. Ezzel párhuzamosan viszont az illegális halászati tevékenységek is felerősödnek, ezért a Vajdaság Erdői Közvállalat rendkívüli ellenőrzést hajt végre a vizeken.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.