Ugrás a tartalomra
Instagram/buducnostsrbijeav

Vučić: Miért zaklatják Đokovićot?

2022.01.14
18:16
Forrás
Pannon RTV
Novak Đoković ügyével kapcsolatban Aleksandar Vučić szerb elnök is megszólalt.

A szerb államfő videóüzenetében támogatásáról biztosította a világelső teniszezőt. Az ausztrál félnek pedig azt a kérdést tette fel, hogy ha szerették volna megakadályozni, hogy Đoković tizedik bajnoki címét is megszerezze Melbourne-ben, akkor miért nem küldték haza azonnal? Miért nem utasították vissza vízumkérelmét? Éljen Szerbia! Szerbia veled van, Novak! - üzente Vučić Instagramra feltöltött videójában.

Aleksandar Vučić
Novak Đoković
Ausztrália
vízum
Australian Open

Most

20:58

Újabb melegrekord dőlt meg

Ismét megdőlt a magyarországi napi melegrekord; Bács-Kiskun megyében csaknem 40 fokot is mértek - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.

Népszerű